Single Blog Title

This is a single blog caption

Szép sikerek a Tour de Debrecenen, további hírek!

Augusztus első hétvégéjén a Magyar Országúti Junior Válogatott (U19) az északolasz Giro del Nord Est d’Italia versenyén állt rajthoz, 6 fővel, mely nagyrészt a KONTENT-DKSI kerékpárosaiból állt össze: Varga Bálint, Árvai Krisztián, Mészáros Ábel, Sipos Máté, és Bognár Ábel mellett az SZSZKE versenyzője Schneider Sebestyén szerepelt a csapatban. A három napos verseny egy 24,9 km-es csapatidőfutammal indult, melyet a fiúk gond nélkül abszolváltak, az erős mezőnyben a 22. helyen végeztek, közel 46-os átlagot hajtva. A másnapi 122 km-es mezőnyversenyen 36-40 fokban álltak rajthoz, amit meg is szenvedtek a fiúk, sajnos a szigorú versenybíróság Schneider kivételével a többieket kiszólította, Mészáros Ábel még végigment, de az eredményét már nem regisztrálták. A második mezőny szakasz 94 km volt, itt már csak Schneider állhatott rajthoz, de bukásba keveredett, és feladni kényszerült. Neki ezúton is jobbulást kívánunk!
http://www.danielisportingclub.it/viaggio/1-giro-del-nord-est-ditalia/

Fotók

Itthon a Tour de Debrecen 55 km-es és 120 km-es távján képviseltette magát a csapat, a hazai pályán, kellő létszámmal felálló, jól összedolgozó társaság sok-sok dobogós helyezéssel és kategória elsőséggel zárta a napot.
120 km, U23: 1. Fegyveres Máté. 2. Szentpéteri András, 4. Kiss Hunor. 120 km felnőtt: 1. Hajdu Barna, 2. Pápai Ádám. 55km, WU23: 1. Csefkó Helga, 3. Kovács Judit. 55 km, U23: 2. Kapcsa Ákos, 3. Árvai Kristóf, 4. Polyák Gábor, 6. Pető Dani, 8. Sánta Ármin, 13. Páll Zsombor, 16. Vas András, 18. Csáki Szabolcs. 55 km, női felnőtt: 1. Pék Eszter. 55 km, férfi felnőtt: 4. Kólya Tamás, 28. Csobán Csaba. 55 km, master: 2. Páll János, 9. Bálint Péter. 55 km, senior: 1. Korhán László, 6. Kenyeres Ferenc, 14. Ürmössy Imre.

FOTÓK (Vígh Attila)

Az előttünk álló napokban három fronton is versenyben lesznek a csapat tagjai, a nagyon az augusztus 7-én kezdődő XII. Székely Körversenyen hajtanak (https://www.facebook.com/CyclingTourOfSzeklerland/), az U19-es fiúk Belgrádba utaznak a 47. Juniors Race Olympic Hopes – Belgrade Trophy Milan Panic 2018 versenyre, az utánpótlás csapat fiatalabb tagjai pedig a Szlovák Kupa aktuális versenyén fognak résztvenni Eperjes környékén, ahol időfutamra és mezőnyversenyre is sor kerül majd.