Single Blog Title

This is a single blog caption

Riczu Imre Emlékverseny – Szép eredményekkel zárt a csapat!

Szept. 9-én a Riczu Imre Emlékversenyen népes különítmény képviselte a debreceni színeket, 7 különböző kategóriában, ahol végül 5 dobogós helyezést sikerült elhozni. U13-ban 13 km volt a táv, itt 3. lett Csáki Szabolcs. U15-ben 25 km-en 3. Páll Zsombor, 13. Vas András. WU17-ben 2. lett Kovács Judit.

A versenyen kísérés nem volt sajnos, illetve bukások is nehezítették versenyzőink dolgát. U17-ben Szíjártó Zétény 3. helyezett lett, Árvai Kristófnak sajnos kifűzték a kerekét, ezért nem tudta befejezni a versenyt, amely U17-ben 45 km volt. Ugyanitt WU19-ben 5. lett Kovács Petra. U19-ben indultak (felnevezéssel) Polyák Gábor, Sánta Ármin és Pető Dani, akik végül a 8., 11. és 16. helyen érkeztek meg az 58 km-es futamban.

A 101 km-es elit futamban 12 versenyzőnk indult, itt a csapattaktikát sikeresen hozva végül Peák Barna győzött, 7. lett Gönczy Gergő, 16. Kiss Hunor, 21. Fegyveres Máté, 26. Szentpéteri András. A felnevezett ifi versenyzőink közül Árvai Krisztián körhátrányban ugyan, de befejezte a versenyt, a többiek, az ifi és U23-as srácok sajnos különböző okok miatt a futamot végül feladták (Raffai Zsombor, Sipos Máté, Mészáros Ábel, Bognár Ábel, Beregszászi Bence).

A szép helyezésekhez gratulálunk!

FOTÓK (+címfotó: Zákány Gergely)