Single Blog Title

This is a single blog caption

László Sándor Emlékverseny, 2018. okt.7. – Nevezés kedd éjfélig!

A DKSI októberben 5. alkalommal rendezi meg az országúti kerékpáros szezon egyik záró rendezvényét, a László Sándor Emlékversenyt. A kerek évforduló kapcsán kiemelten fontos, hogy eképpen emléket állítsunk az egykori kiváló debreceni ifjúsági versenyzőnek, hiszen idén 40 éve, hogy László Sándor tragikus balesetet szenvedett.
Ezúton is invitálunk minden tisztelt sporttársat, barátot, érdeklődőt az idei kerékpáros évad utolsó hajdú-bihari versenyére, melynek ismét a Debrecen közeli község, Nagyhegyes ad otthont. A pálya már ismerős lesz: a nagyhegyesi körforgótól Balmazújváros felé halad majd a verseny, onnan pedig Látókép felé fordulva, végül a 33-mas úton ismét a körforgalomhoz visszatérve zárul a kör. A Rajt/Cél terület a nagyhegyesi sporttelep mellett kerül felállításra, ahonnan az egymás után rajtoló mezőnyök célja egy, két illetve három kör megtétele lesz (35, 66 ill. 98 km) a legkisebbek pedig egy 15 km-es fordítós pályán mérhetik össze az erejüket.
A dobogós helyezettekre az érem és tárgyjutalmon kívül pénzdíj is vár. Összesen tizenhárom igazolt és amatőr kategóriába lehet nevezni, a nevezés hamarosan indul. További részletek a versenykiírásban!
FONTOS: Október 6-án szombaton várható, hogy lebonyolításra kerül az idei Hármascsapat Bajnokság, további infók egyelőre itt: finishline.hu