Single Blog Title

This is a single blog caption

Székelyföldi sikerek, és 3.hely a GP Vienna pályaversenyen!

Az október 13-14-ei hétvégén a Novak Cycling Academy Cup versenyén vettek részt a KONTENT-DKSI up. csapatából négyen, Nagy II. Zoltán vezetésével. A csíkszeredai versenyre a szervező klubcsapat meghívására utaztak a fiúk, hiszen a Novák Károly Eduárd által vezetett ottani egyesülettel évek óta jó kapcsolat alakult ki.
A szombati napon időfutamra került sor, melynek távjai az alábbiak szerint alakultak: U13 – 6km, U15 – 10km, U17 – 12 km. A srácok már itt is szép eredményeket hoztak: U13-ban 5. lett Csáki Szabolcs, U15-ben 7. Páll Zsombor, U17-ben pedig 2. lett Árvai Kristóf és 4. Sánta Ármin.
Vasárnap a Csíkszereda közelében kijelölt 10 km-es pályán folytatódott a program a mezőnyversenyekkel. Itt a táv U13-ban 2 kör, U15-ben és U17-ben 3 ill. 5 kör volt. Szabolcs stabilan hozta az 5. helyet, U15-ben Zsombor 8. lett, az U17-es (Cadet) Ármin és Kristóf pedig egy kiélezett sprintben végül az 1. és 3. helyet szerezték meg, feltéve az i-re a pontot!

Eredmények: Időfutam .o0o. Mezőny

FOTÓGALÉRIA (DKSI) .o0o. A Novak Cycling Academy fotói feldolgozás alatt..

balint3

A héten nemcsak a fenti sikerek születtek, de pályán is dobogós helyezésnek örülhetett a válogatottal a bécsi GP Vienna CL1 versenyen induló Varga Bálint, aki az ifi Scratch versenyben 3. helyen végzett! (Foto: Bringasport)

GRATULÁLUNK!