Single Blog Title

This is a single blog caption

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Újévet kívánunk!

A KONTENT-DKSI a 2018. évi kerékpáros szezont rekordszámú dobogós helyezéssel zárta, több mint 150 éremmel (dec.10-ig bezárólag 63 győzelem, 45 második, 44 harmadik hely) az eddigieknél is magasabbra téve a lécet!

Az Egyesület évzáró összejöveteléről, és a csapat környékén várható 2019-es változásokról rövidesen beszámolunk. A statisztikákról is bővebben írunk majd, külön kiemelve az Országos Bajnokságokon való kiemelkedő szereplést, hiszen országúti és cyclocross szakágakban összesen 24 dobogós helyezést gyűjtöttünk idén! Hazai és külföldi versenyeken való részvételek mellett idén két országúti verseny megrendezése mellett ismét házigazdái voltunk a Diákolimpiának és az Időfutam OB-nak.

Az egész csapat munkája, önkénteseink és nem utolsósorban támogatóink segítsége révén sikerült elérni ezeket a nagyszerű eredményeket, melyekért köszönetet mondunk minden tisztelt szponzorunknak, versenyzőinknek és családtagjaiknak, valamint minden segítőnek és aktív egyesületi tagnak, továbbá a csapat sikeréért szurkoló barátainknak!

Ezúton kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Újévet!
DKSI