Single Blog Title

This is a single blog caption

Rövid összegzés a 2018-as szezonról!

November utolsó hétvégéjén tartottuk meg 2018-as évadzáró összejövetelünket, mely alkalomra a családtagok, szülők is hivatalosak voltak. A rövid köszöntő után Juhász Arthur a DKSI állandó szpíkere ismertette a „média csapat” által vezetett statisztikák összegzését, a szezon kiemelkedő eredményeit, mind az elit/U23, mind az utánpótlás szekció tekintetében. Ezt követően Nagy II Zoltán beszélt részletesen az utánpótlás munkájáról és értékelte az elmúlt évet, majd Kovács Béla szólt az jelenlévőkhöz, szót ejtve a 2019-re esedékes tervekről, várható változásokról. Ezek közül az egyik fontos momentum, hogy a 2018-as évaddal egyelőre az elit/U23 kiemelt sor eddigi története lezárul, a fókusz elsősorban az utánpótlás korcsoportos versenyzőkkel való munka lesz. Természetesen felnőtt kategóriában is szerepel majd a csapat, ám az eddigiektől eltérő feltételek mellett. A hivatalos program után evés-ivásra, beszélgetésre is sor került, ahogy illik.

A számok tükrében, ez az év a CX versenyekkel dec.29-el bezárólag rekordszámú dobogós helyezést hozott a csapat számára! KONTENT-DKSI színekben 156 dobogós hely, 64 arany, 48 ezüst, 44 bronz született!
51 csapattagunk indult 2018-ban versenyeken (plusz 4 fő vendég versenyző), melyből 25 utánpótlás korú versenyző, 10 elit/U23, 3 felnőtt nő, 13 amatőr/master.

A versenyprogram is tartalmas volt, 58 versenyen vettünk részt KONTENT-DKSI színekben 85 versenynappal (88 futam), melyből 39 hazai, 19 külföldi verseny volt. 36 versenyen sikerült dobogós helyet szerezni (39 különböző versenynapon/futamon, ebből 28 futamon egy v. több győzelemmel).
A csapat versenyzői 7 válogatott versenyen viselhették a nemzeti színú mezt, 26 versenynapon (27 futam). Az U17, U19, valamint az U23/elit kiemelten sok versenyen képviselte a csapatot.

Kiemelten fontos volt a bajnokságokon való részvétel, ennek megfelelően alakultak az eredmények is, hiszen országúti és CX versenyeken 10 arany, 6 ezüst, 8 bronz a csapat mérlege, továbbá az utánpótlás pálya bajnokságról is további 8 arany, 3 ezüst, 1 bronzéremmel tértek haza a fiúk-lányok.

A bajnoki sikerlista:
CX OB: 2. Kiss Hunor (U23)
Időfutam OB: 1. Kovács Judit (WU17), 1. Peák Barna (Elit), 1. Szíjártó Zétény (U17), 3. Mészáros Ábel (U19), 3. Arany Gitta (Felnőtt nők)
Hosszútávú OB: 1. Peák Barna (Elit), 2. Gönczy Gergő (U23), 3. Kovács Judit (WU17), 3. Mészáros Ábel (U19)
Kritérium OB: 1. Gönczy Gergő (U23), 1. Mészáros Ábel (U19), 1. Sánta Ármin (U17), 2. Árvai Kristóf (U17), 2. Korhán László (Master3), 3. Páll Zsombor (U15), 3. Pető Dani (U17)
Hegyi OB: 1. Gönczy Gergő (U23), 1. Szentpéteri András (Elit), 1. Szíjártó Zétény (U17), 2. Kovács Judit (WU17), 2. Mészáros Ábel (U19), 3. Kiss Hunor (U23), 3. Vígh Zoltán (Elit)
Pálya OB: Varga Bálint 4 győzelem, Nagy Gréta 4 győzelem, Sánta Ármin 3 ezüst, 1 bronz

Saját rendezésű versenyeink 2018-ban a Balla Viktor Emlékverseny, a Diákolimpia Országos Döntő, az Időfutam OB és a László Sándor Emlékverseny voltak, melyek során elláttuk a versenyek szervezésének, lebonyolításának feladatát, az időmérést, egyéb technikai feladatokat, illetve az egyesületi tagok közül is kikerülő versenybírók, fordítóbírók, autós kísérők segítették a versenyek megrendezését.
A „média csapat” a versenyek és az Egyesület egész éves tevékenysége kapcsán a lehetőségekhez mérten folyamatos és részletes tájékoztatást nyújtott.

Felsorolni is nehéz, mennyien vették ki a részüket a versenyzők felkészítésétől kezdve a versenyek szervezésén át a háttérfolyamatok működtetéséig, de próbáljuk meg:
Árvai Attila, Árvai István, Bóka Imre, Botos Gábor, Csefkó Gábor és Magdi, Eperjesi Bence, Eperjesi Péter, Garda Árpád, Hegedűs Gyula, Juhász Arthur, Kocsár László, Kovács László, Magas Ákos, Molnár Csaba, Monoki Róbert, Nagy Ágnes, Nagy II Zoltán, Nikolics Mariann, Pataki Péter, Szarvas István, Szegedi Gyöngyi, Szmirnyák Zsolt, Zsugyó Árpád, Zsupos Sándor.
Köszönjük, hogy segítették az Egyesület munkáját 2018-ban is! Köszönjük továbbá mindenkinek aki a felsorolásból kimaradt, de lelkes támogatóként, akár szülőként is a csapat sikeréért dolgozott!

Az edzések, versenyek kapcsán az Egyesület munkáját támogatták: Debreceni Egyetem, Nagyhegyes Község Polgármesteri Hivatala, Bocskaikert Község Polgármesteri Hivatala, Debreceni Rendőrkapitányság, Magyar Közút Zrt, Debreceni Polgárőr Egyesület.

Végül pedig a szponzoroknak szeretnénk megköszönni, hogy az elmúlt év munkáját anyagiakban megalapozva és segítve lehetővé tették a fenti sikerek megvalósulását!
KONTENT Kft, Systematica Kft, Sommer Kft, D-Trend, Lansoft, Signtech Reklámtechika, Sweet-Line 98 Kft, Velossimo.
Köszönjük!

A 2019-es évadra mindenkinek kívánunk újabb sport- és üzleti sikereket! Bízunk benne, hogy újabb sikeres, élményekben gazdag szezon előtt állunk!