Single Blog Title

This is a single blog caption

Saját rendezésű versenyeink 2019-ben

Összeállt a 2019-es rendezvényeinkre vonatkozó tervezet, mely a már bejáratott versenyeken kívül egy egészen új versenysorozattal bővül.

Idén is a DKSI rendezi meg az Országúti Kerékpáros Diákolimpia Országos Döntőjét, valamint az Időfutam Országos Bajnokságot. Ismét lesz Hajdú-Főnix Kupa, melynek keretein belül utánpótlás kritérium versenyre és nyílt mezőnyversenyre kerül majd sor. Szeptember elején 6. alkalommal rendezzük meg a László Sándor Emlékversenyt. Mindezek mellett 4-16 évesek számára fog sportolási és versenyzési lehetőséget biztosítani a 4 fordulóból álló Decathlon Kerékpáros Diák Liga sorozat: az első két fordulóra tavasszal, a másik kettőre ősszel várjuk majd a gyerekeket. Ebben a versenysorozatban iskolák közötti versenyt is hirdetünk!

Reméljük, mindenki számára élményekben gazdag versenyidényt hoz majd a 2019-es szezon!
(A linkekre kattintva a versenykiírások elérhetők.)

DECATHLON Kerékpáros Diák Liga LETÖLTHETŐ PLAKÁT (terjeszthető!)

FONTOS: Versenyspecifikus információk, nevezési linkek, tudnivalók az adott futamok előtt részletesen itt a DKSI.HU oldalon lesznek elérhetők!

Emellett itt szeretnénk hozzáfűzni, hogy a Finish Line Sportiroda rendezvényei is szokás szerint kerülnek megrendezésre, az egyéni és páros illetve hármas csapat időfutam versenyek idén is a Balmazújváros melletti utakon zajlanak majd.

Mindenkinek sikeres felkészülést, és eredményes versenyzést kívánunk!