Single Blog Title

This is a single blog caption

DIÁKOLIMPIA rajtlisták

Május 19-én vasárnap Bocskaikert mellett rendezzük az idei tanév Országúti Kerékpár Diákolimpia Országos Döntőjét.

A nevezés május 14-én LEZÁRULT! A versenykiírásban foglaltaknak megfelelően a nevezési díj befizetési határideje is jelzett nappal lezárult!

Az MDSZ által közzétett versenykiírásban foglaltak értelmében a megadott határidőig beérkezett és kifizetett nevezéseket tudtuk elfogadni. A nevezési listát lezártuk, további utólagos nevezésekre, befizetésre nincs mód.

IDŐFUTAM RAJTLISTA és MEZŐNYVERSENYEK IDŐPONTJAI

FONTOS:

Csak a listán lévők tudnak versenyezni, az elmaradt, ki nem fizetett nevezésekért a rendezőség sajnos felelősséget nem tud vállalni. Megértésüket köszönjük.

A pénteki nap folyamán megosztjuk a pontos rajtidőpontokat. A rajtidőpont előtt 10 perccel minden résztvevőnek kötelessége megjelenni a rajtzónában és ott bejelentkezni, valamint igazolt “A” kategória esetén a kerékpár ellenőrzését elvégeztetni (áttétel és méretellenőrzés). A rajt lekésése esetén nincs lehetőség más időpontban indulni, a rajtot lekéső versenyző így a futamból kizárásra kerül.Tekintettel a résztvevők nagy számára, kérnénk mindenkitől fentiek tudomásul vételét, és a szíves együttműködést, a futamok minél simább lebonyolítása érdekében.

A rajtszámok átvétele:
2019. május 18-án, szombat 17-20 óra között, a Debrecen, Móricz Zsigmond út 4. alatti versenyirodában (Sportkollégium), vagy 2019. május 19-én, vasárnap 8-9 óra között, a Bocskaikert, 354-es út és Teleki út elágazásánál felállított versenyközpontban

A rajtszámok átvételével egyidejűleg kérjük bemutatni a Magyar Diáksport Szövetség 2018/2019. tanévi Versenykiírás „Versenyszabályzat”, és az MKSZ szabályzataiban meghatározott dokumentumokat (diákigazolvány, kinyomtatott, intézményvezető által hitelesített nevezési lap, igazoltaknak MKSZ által kiadott versenyengedély).

Minden további kérdésben irányadó az alábbi kiírás:

VERSENYKIÍRÁS