Single Blog Title

This is a single blog caption

Egyéni Időfutam Bajnokság 2019. Eredmények!

Bocskaikert melleti került megrendezésre ismét az Egyéni Időfutam Magyar Nemzeti Bajnokság! Az eseményt ünnepélyesen Bocskaikert polgármestere Szőllős Sándor nyitotta meg, majd átvették a szerepet a kerékpárversenyzők.

A versenyzők korcsoporttól, kategóriától függően 6, 10, 15, 19 és 38 kilométeren küzdöttek meg az idővel és a néha innen, néha onnan fújdogáló széllel és persze a már-már trópusi Nappal..
Mindenki szépen helytált és szerencsére balesetmentes zajlott le a megmérettetés.

Nagy harc volt U17-es kategóriában, ahol másodpercek döntöttek a dobogós helyezések között, de a lányok és a felnőtt férfi kategória is izgalmas versenyt hozott. A kilátogató nézők, csapatkísérők, az utolsó percekig mindenki izgatottan nézegette az óráját, telefonját, ki mivel próbálta belőni, hol is tartanak a versenyzők az idővel.

Végezetül a nőknél Kormos Veronika (Health Mate Ladies Team), míg a férfiaknál Valter Attila (CCC Development Team) bizonyult a leggyorsabbnak, így Ők lettek 2019. felnőtt bajnokai. Az újonnan alapított, legjobb U19-es versenyzőnek járó Végvári Sándor vándorserleget Hrenkó Nobert (Nyírség Kerékpáros Egyesület) nyerte el.

A Kontent DKSI csapatából Kovács Judit a WU17-es kategória első helyét hozta, míg a fiúk U17-ben Szíjártó Zétény és Árvai Krsitóf jóvoltából bezsebelték az első és második helyet. Amatőr férfiaknál Kiss Gergő harmadik helyen végzett.

Az eredményhirdetésen Nagy2 Zoltán segédletével Dér Zsolt, az országúti szakág válogatottjának felelőse adta át a díjakat, illetve életműdíjjal jutalmazta Andó Jánost, vagy csak simán Janibát, aki sokat tett a debreceni, ezzel egyben a honi országúti kerékpársportért.

EREDMÉNYLISTA!

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki megjelent a rendezvényen, mint versenyző, kísérő, edző. Szeretnénk megköszönni a segítséget mindazoknak, akik a verseny zökkenőmentes lebonyolításában segítették munkánkat: Bocskaikert Polgármesteri Hivatal, Rendőrség, Mentők, Polgárőrség. Köszönjük a segítséget önkéntes segítőinknek, egyesületi tagoknak. A versenyzőink nevében a segítséget szponzorainknak, támogatóinknak, és mindenkinek aki most, vagy korábban ott volt és hozzátett.

Vigh Attila fotói

Vanik Zoltán fotói