Single Blog Title

This is a single blog caption

VII. Mágocsy Kupa, Pácin, 2019.jún.2.

2019. június 2-án lezajlott a Bodrogköz házi kerékpárversenye, amelynek egyre nagyobb a híre Magyarországon és Szlovákiában. Hetedik alkalommal került sor erre a versenyre ahonnan az elmúlt évben is szép eredményekkel tértek haza az amatőr/master versenyzőink! Idén sem volt másképp! Kiss Gergő beszámolója következik:

“63km, 83 fős mezőny. A lassú rajt után rögtön 50 fölötti tempó, a 30. km-ig több szökési kísérlet is volt, de a mezőny nem engedett el senkit. Sátoraljaújhely után már szlovák területen eléggé megálltunk, ment a nézelődés, aztán Borša után Boross Karcsi (DKSI) gurult el, az egész csapat előreállt lassítani, előnye 25s is volt. Következett a táv egyetlen 4. kategóriás emelkedője Černochov-nál (1500 m, 6%), itt kezdődött el a verseny, Karcsit megfogták, Kólya Tomi ledefektelt, Korhán Laci, Kajdy Karcsi leszakadtak, én is fél percet kaptam, csak Szabó Feri tudott az elejével menni. Lefele és a síkon a ViniBike melózott, felértünk az 1. bolyra, aztán kiderült, hogy van 4 szökevény is. Hrenkó Norbi (NYKSE), Urbán Jakab (Kőbánya Cycling Team), meg 2 szlovák. Összeállt a ViniBike, a DKSI, Nagy Gergő a Miránk-ból, meg még jó páran. Legtovább Hrenkó Norbi, és Urbán Jakab tartott ki. 17 km-t üldöztük őket, 45 feletti átlaggal, az utolsó 10 km-en fogtuk csak meg őket. 16-an érkeztünk sprintre, ahol sikerült egy absz.4. helyet elcsípni.”

Eredmények:

Master3: Korhán László 2. hely; Master2: Boross Károly 3. hely; Master1: Szabó Ferenc 3. hely, Kajdy Károly 8. hely, Kólya Tamás 20. hely (defekt féltávnál), Elite1: Kiss Gergő Sándor 1.hely (absz.4.)

Teljes lista

GRATULÁLUNK! Köszönjük Gergőnek a beszámolót!