Single Blog Title

This is a single blog caption

Sikerek az Ibrány Nagydíjon

Július 21-én vasárnap a V4 Special Series aktuális futamának kísérő rendezvényeként a Nyírségi KSE utánpótlás és amatőr/master futamokat szervezett az Ibrányban kijelölt 5.6 km-es pályán. Az AKESZ versenynaptárában is szereplő pénzdíjas versenyen 22.4 km “rövidtáv” illetve 67.2 km “hosszútáv” került kiírásra, korcsoporttól függően

KONTENT-DKSI részről több kategóriában is érdekeltek voltunk, és a dobogós helyezések most sem maradtak el! U17-ben Páll Zsombor, WU19-ben Nagy Gréta 1. helyezést szereztek.

A hosszútávon a DKSI keverte a kártyákat, itt egy 4 fős elmenés alakult ki, amibe Nagy Bendegúz keveredett bele, nem kisebb névvel, mint Andrea Tafi! Hátul a többiek kontroll alatt tartották a mezőnyt. Végül a hazai pályán mozgó NYKSE-s szökevény társa mögött U19-ben 2. lett Nagy Bendegúz, míg a mezőny élén érkezve a további helyezéseket kiosztották egymás között a fiúk: 3. Sánta Ármin, 4. Árvai Kristóf, 5. Orosz Bálint, 8. Holczer Péter (utóbbiak U17-ból neveztek fel). Senior1 korcsoportban 3. lett Korhán László, míg a népes Master mezőnyben 3. Nagy Zoltán, 4. Szabó Ferenc, 8. Bálint Péter.

Mindenkinek gratulálunk!

Pár fotó

Megj.: A V4-en vegyes csapattal kiálló KONTENT-DKSI csapat eredményeit még várjuk!

A soron következő hétvégén jön a Tour de Debrecen, majd a Bringafieszta / Master OB-val, és up. edzőtáborral folytatódik a csapat nyári programja.