Single Blog Title

This is a single blog caption

Tour de Debrecen 2019 – Eredmények

Július 28-án került sor a 2019. évi Tour de Debrecen-re, amely 55 km-es illetve 120 km-es távon került megrendezésre, a korábbi éveknek megfelelően. Mindkét távon érdekeltek voltak a KONTENT-DKSI versenyzői, mivel hazai verseny lévén mondhatni presztízskérdés, hogy jól szerepeljen a csapat. Az eredmények nem is maradtak el, 10 dobogós hellyel sikerült zárni a napot, különböző kategóriákban.

55 km-en számottevő szökésre nem került sor, a sprinten remekül helyezkedve Korhán László 3. helyen érkezett, ezzel megnyerve a Senior kategóriát, 5. helyen pedig a fiatal Holczer Peti ért célba, aki így az U23 kategória győztese lett. Felnőttben 3. helyen ért célba Kajdy Károly! A sprintekben jól mozgó Kónya Tamásnak sajnos technikai gondja akadt, ezért így csak a felnőtt kategória 14. helyezettje lett, míg U23-ban Árvai Krisztián 3., Seniorban Csikos János 10. helyet szerzett.

120 km-en abszolút DKSI dominancia volt jellemző, szép csapatmunkával. 10 fővel állt fel a gárda, végig irányítva az eseményeket. A támadásokat sikeresen szerelték, míg bő 10 km-el a vége előtt egy próbálkozásra Árvai Kristóf kontrázott, ellépett a mezőnytől, és sikeresen hazaért, ezzel abszolút győztesként zárva a napot! A mezőnyhajrán Sánta Ármin és Orosz Bálint érkezett az élen, ezzel U23-ban teljes KONTENT-DKSI dobogó született. Absz.4. Nagy Zoltán, ezzel a Master korcsoportban győztes.
Absz.7. Kovács Dani (U23-ban 4.), absz.9. Boross Károly (Master 3.), absz.11. Szabó Ferenc (Master 5.), absz.15. Kiss Gergő (felnőtt 2.), absz.18. Monoki Róbert (Master 9.). Nagy Bendegúz U23-ban 6. helyet szerzett.

55 km teljes lista .o0o. 120 km teljes lista

Eredmények tekintetében sikeres nap volt!

A folytatás:
Aug.3-7. között az up. csapat edzőtáboron vesz rész Balatonlellén, és aug.4-én a kincsesbányai Bringafieszta / Master OB versenyen 13 fővel veszünk részt.