Single Blog Title

This is a single blog caption

Miből lesz a cserebogár! Öcsi odatette a szlovákiai Sagan Touron!

“…Vasárnap az utolsó, kassai fordulóval véget ért az idei sorozata a Peter Sagan Tournak. Béci az utolsó futamban az élbolyban versenyezve  utolsó körben bukásba keveredett, és a hatodik helyig tudott felérni de a 9 versenyből álló sorozatban egyenletes teljesítményt nyújtva az összetett második helyen végzett, amiért az eredményhirdetéskor a sorozat zöld trikóját kapta. Hétvégén hazai pályán KOMÉTA eleminátor verseny, majd a Vialand eleminátor gála, az eleminátor sorozat záró versenye következik. Október 5-én a Cyclocross szezon is elkezdődik, ahol. Immár igazából U11 korosztályosként versenyez…”

Olvastuk örömmel a levelet, melyet ma kaptunk meg. Öcsi menetelése (ifj Kovács Béla) Szlovákiában nem kis fegyvertény, ugyanis aki él és mozog a földön, az tudja, “a szlovákok kemények ám” (ahogy egyszer a tokaji Kopaszra DH keróját felfele cipelő srác mondta. Mai napig nem értem, miért nem ment fel Tarcal felől az aszfalton,… mindegy…)

Szóval Béci dicséretes eredménye igen biztató és remélhetőleg példaértékű a hazai kerékpáros utánpótlásnak. Reményeink szerint ezt látva, aki eddig vacillált, el is döntötte, hogy szombaton igenis rajthoz áll a Decathlon és Kométa közreműködésével szervezett Kerékpáros Diákliga harmadik fordulóján Mellesleg tudjuk, hogy a versenysorozat névadója (Sagan) is montisként kezdte, aztán nem győzi hova tenni a világbajnoki mezeket, zöldtrikóval meg kitapétázhatna egy futballpályát.

Hajrá Öcsi! Hajrá gyerekek! ( már a futóbringa is bringa nálunk 🙂 )