Single Blog Title

This is a single blog caption

Véget ért a DECATHLON Kerékpáros Diák Liga versenysorozat

Október 26-án került sor a DKSI által rendezett DECATHLON Kerékpáros Diák Liga 4. fordulójára, ami a sorozat záró eseménye volt az idei szezonban. Közel 30 gyerek tette próbára ügyességét, gyorsaságát, és igyekezett az egyéni összetett, valamint az iskolák közötti pontversenyben a még begyűjthető extra pontokat megszerezni.

Szép dolog a versenyzés, de a kicsik számára egyelőre még a rendezvény izgalma a legfontosabb, és az, hogy jó hangulatban, szép időben bringázhattak a Debreceni Sportuszoda mellett kijelölt pályán. A Cívis Praxis Közösség önkéntesei egészséges szendvicsekkel várták a résztvevőket, akik a nevezésük mellé is megkapták a szokásos kis frissítő csomagot.
A verseny simán zajlott, a legkisebbeknek is sikerült egy extra pályát összerakni, ahol önfeledten körözgethettek. Az időjárás tökéletesnek bizonyult, szó szerint felhőtlen délelőttöt tölthettek kinn a gyerekek, a szülők és a szervező csapat.

A 4. forduló eredményhirdetései, a helyezésekért járó oklevelek kiosztása után a versenysorozat egyéni összetett eredményhirdetése következett, ahol  a DKSI csapatának részéről Kovács Béla adta át a dobogósoknak járó érmeket. Valamennyi résztvevő emléklapban is részesült.

A DECATHLON által felajánlott értékes vásárlási utalványokat, 100 eFt, 60 eFt illetve 40 eFt értékben a pontversenyben legjobban szereplő 3 iskola kapta: első helyet szereztek a Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola tanulói, második lett az Árpád Vezér Általános Iskola, és harmadik a Waldorf Általános Iskola!

GRATULÁLUNK MINDENKINEK! Találkozunk 2020-ban!

RÁKOSI NORBERT FOTÓI

4. forduló eredményei

Egyéni összetett eredmények

ISKOLÁK VERSENYE