Single Blog Title

This is a single blog caption

Júliusi sikerek országúton és terepen!

Az elmúlt hétvégék nagyszerű sikereket hoztak mind a Kids csoport, az utánpótlás csapat, és a Master-ek számára is! A hétvégi mezőny OB-n bajnoki címmel és dobogós helyezéssel végeztünk!

Július 19-én rendeztek a Borsod MTB Bajnoka versenysorozat 2. fordulóját Miskolcon. Most nem a sárral hanem egy tempós pályával kellett megküzdenie fiataljainknak. Bár egész nap fekete felhők vettek minket körül sikerült megúszni az esőt így szép időben tudtunk versenyezni. 10:15kor kezdtük el a versenyzést ahol egy Jakab Benettnek egy bronzérmet sikerült is begyűjtenie! A további futamokban Rákosi Maya Emma szerzett aranyérmet a 11 év alatti lányok között, míg Lovas Zoltán U13-ban állhatott a dobogó 3. fokára. Kun Normann második helyezést ért el U15-ös korosztályban. Voltak akik most ismerkedtek a versenyzés élményével, ők is szép eredményekkel térhettek haza! (Takács Balázs beszámolója) További helyezések: 11. Géczi Gergő (felnőtt), 9. Kozma László (master), 4. Kovács Zoltán (U15), 6. Gyetkó Dániel (U13), 8. Lovas Róbert (U13), 5. Kozma Attila (U11), 8. Gyetkó Péter (U11), 6. Kotsis Előd (U9)

A július 25-26-ai hétvége a Utánpótlás ill. Master OB-ról, a Bringafieszta versenyről illetve a Tamási Kerékpáros Napokról szólt, illetőleg a Csákvár Országúti Maraton-ra került sor vasárnap.

Az Utánpótlás OB-n az ifjúsági (U19) kategóriában induló Szíjártó Zétény lett Magyar Bajnok! 3. helyen ugyanitt Nagy Bendegúz végzett, az 5. helyet Sánta Ármin szerezte meg. 12. lett Kovács Dániel. WU19-ben 5. lett Kovács Judit. U15-ben Csáki Szabolcs 8., Bhattoa-Buzás Amrit 17. lett. U17-ben 10. Páll Zsombor, 28. Böszörményi András.

Tamási Kerékpáros Napok album .o0o. Up. mezőny OB (Bak Ferenc)

A Tamási Kritérium versenyen is sikerült néhány szép helyezést elérni: WU17-ben 2. Papp Evelin, U17-ben győztes Páll Zsombor! U19-ben győzött Nagy Bendegúz, 3. lett Orosz Bálint, 4. Kiss Dani, 7. Kiss Szilárd. U15-ben Bhattoa-Buzás Amrit 6. lett, 9. Csáki Szabolcs. Az Up. Pálya OB-ra is Tamásiban került sor, ahol Szabolcs és Amrit vettek részt. 200, 500, ill. 1000 m-en Szabi egyaránt 9. lett, Amrit eredményei: két 12. és egy 11. hely. A Tamási Hegyi Kupán Boross Károly sporttársunk Master3-ban indult, ahol győzelmet is aratott!

PÁR FOTÓ

A IX. Bringa Fieszta, egyben Master OB is szépen sikerült, up. és master kategóriákban is dobogós helyezésekkel tértek haza a fiúk! U19-ben a KONTENT-DKSI-s fiúk mindent vittek: 1. Orosz Bálint, 2. Nagy Bende, 3. Kovács Dani! U23-ban 5. lett Kopácsi Attila. Master2-ben 20. Szabó Ferenc, és Master3-ban a várakozásokhoz híven bronzérmes lett Boross Károly!

A csákvári versenyről még várjuk a részletes eredményeket.

Valamennyi dobogósnak és helyezettnek gratulálunk! Sok szép eredményt kívánunk nekik, na meg az egész csapatnak az idei szezonra! Reméljük a legjobbakat!