Single Blog Title

This is a single blog caption

Önkénteskedj a TdH debreceni szakaszán!

Sziasztok!

Önkénteseket keresünk a Tour de Hongrie debreceni rajtjának lebonyolításához!

2020-ban a legnagyobb magyar kerékpáros verseny, a Tour de Hongrie 2.szakasza Debrecenből indul! Augusztus 30-án vasárnap kerül sor a 158 km-es futamra, Hajdúszoboszló befutóval.
Nem mindennapos dolog, hogy ilyen nívós verseny rajtjának adhat otthont a város, reméljük, hogy ez az alkalom minden szempontból segíti majd a kerékpársport megismerését, és elismerését.

A debreceni rajt lebonyolításához önkéntesek jelentkezését várjuk! Kb. 100 főre számítunk, akik az útvonalbiztosítók munkáját segítik, Debrecen belterületén.

Augusztus 30-án (vasárnap) 10 órakor lesz gyülekező, ezt követően eligazítás, a feladatok megbeszélése. Kb. fél 2-ig, legfeljebb 2-ig a mezőny elhaladásáig kell majd a kijelölt helyeken az útvonal biztosításában részt venni.

Kérjük jelentkezzetek lehetőség szerint

MIELŐBB!

Segítségedet előre is köszönjük! A részletekkel kapcsolatban email-ben fogjuk a jelentkezőket keresni! Az alábbi email címen jelentkezhetsz önkéntesnek: dksi.media@gmail.com

Találkozzunk augusztus 30-án!

Addig is, a TdH híreit a verseny honlapján és Facebook oldalán tudjátok követni: www.tourdehongrie.hu illetve facebook.com/tourdehongrie

DKSI