Single Blog Title

This is a single blog caption

Magyarország 2020.évi Egyéni Időfutam Bajnoksága – Előzetes nevezési lista

Augusztus 21-én a magyar országúti kerékpárosok színe-java Debrecenben ad egymásnak randevút, hogy a Bocskaikert melletti pályán az idei Időfutam OB-n rajthoz állhasson, és a 2020. évi bajnoki címekért versenyezzen. Örömünkre szolgál, hogy ezt a hazai szinten nem kis presztízzsel bíró rendezvényt sokadjára is a DKSI rendezheti meg!

A nevezés lezárult.
A leadott nevezéseket lásd az alábbiak szerint!
FIGYELEM!
UCI licenc megléte kötelező, érvényes orvosival.

Csapatok szerinti lista .o0o. Kategória/ABC szerinti lista

Idén a járványügyi helyzetre való tekintettel az a döntés született, hogy az Országos Bajnokságon CSAK MKSZ licence-el rendelkező igazolt versenyzők indulhatnak. Master női és férfi (nem amatőr) korcsoportok lesznek!
Korcsoport eredményhirdetés, csak 4 fő benevezett és leversenyzett sportoló esetén lesz. Valószínű, hogy a futamokat követően folyamatosan, vagy tömbösített módon tartjuk az eredmények hirdetését, elkerülve a nagyobb létszámot a helyszínen.

Idén is 6 kategóriában kerül kiosztásra a nemzeti színekben játszó bajnoki mez: WU19, U19, WU23, U23, WElit és Elit korcsoportokban, emellett valamennyi dobogós érem díjazásban részesül majd.

A tavaly elindított

Végvári Sándor Vándorserleget

az U19, vagyis ifjúsági kategória legjobb versenyzője nyerheti el 1 évre. Ezzel emlékezünk a közelmúltban elhunyt, korábbi kitűnő válogatott versenyzőre, Végvári Sándor barátunkra, aki a debreceni kerékpározás nagykönyvébe kitörölhetetlenül beírta magát eredményeivel.

A 2020.évi Időfutam OB-ra AUGUSZTUS 21-ÉN (pénteken) kerül sor a futamokra a Bocskaikert melletti 354.sz. úton. (47.648989, 21.650275)

A részleteket illetően a VERSENYKIÍRÁS ITT ELÉRHETŐ.
A WU13-as kategória is indítva lesz!!!

FIGYELEM! A nevezési határidő augusztus 16. vasárnap éjfél! Kérnénk mindenkit, aki indulni kíván, ennek betartására! Nevezni a versenykiírásban leírtak szerint lehet!

A nevezettek listáját itt, és a bringasport.hu oldalon fogjuk közzétenni, a kiírásban foglaltak szerint.

Találkozunk augusztus 21-én!

lapzárta után: WU13-as kategória is lesz!!!