Single Blog Title

This is a single blog caption

Női bajnok Benkó Barbi, Peák Barna új pályacsúccsal nyert! Időfutam OB, EREDMÉNYEK.

Zökkenőmentesen lezajlott a 2020. évi, Egyéni Időfutam Nemzeti Bajnokság.

Bocskaikert- Debrecen között megrendezésre kerülő bajnokság szerencsésnek mondhatta magát, mivel az idő is kegyes volt hozzánk és a versenyzők is szép számban jelenvoltak a megmérettetésen. Rendezett és fegyelmezett keretek között zajló rendezvényen a kilátógatók nem panaszkodhattak, jutott izgalom mindenkinek és minden kategóriában nagy harc döntött a dobogóról.

A felnőtt korcsoportok esetén a hölgyeknél alig 6 másodperc billentette az aranyat Benkó Barbara nyakába. Őt követte Vass Kata Blanka, majd a bronzérmet -a DKSI örökös, tiszteletbeli tagja- Szabó Zsófi vihette haza.

A férfiaknál nagy találgatások és tippek jöttek- mentek, aztán az óra mindent elintézett. Peák Barnabás 45:13:92-vel új pályacsúcsot állított be és átlépte a bűvös ötvenes számot: 50,44 km/h-s átlaggal abszolválta a 38 kilométert. A dobogón Valter Attila követte és harmadik helyen Szalay Dániel végzett .

A dksi-s fiatalok is kitettek magukért és nagyot tekertek.

dobogósaink:

U15: Csáki Szabolcs 2. hely

WU17: Németh Bettina Tímea 1. hely, Papp Evelin 3. hely

WU19: Kovács Judit 3. hely

U19: Szijártó Zétény 2. hely (nagy meccs volt Mészáros Bencével, ez most így alakult, de Zétény tiszteletreméltó, 46,4 km/h-s átlagot tekert)

Master1: Nagy Gergő 3. hely

Nem dobogó, de mindenképp említést érdemel Kovács Öcsi Béla U13-ban a maga 9 évével és 5. helyezésével, illetve Boross Karesz, aki mezőnykeróval ugrott neki a Master3-nak és lett negyedik. De akkor mindjárt említhetném a versenysportot még most kezdő Böszörményi Andrást, vagy Bhattoa-Buzás Amrit Pál-t, vagy az öreg motorosunkat, Sánta Ármint, vagy Páll Zsombort, Kovács Danit, Orosz Bálintot, Holczer Pétert. Az U19-es 5. helyezett Nagy Bendegúzt, a sMaster2-ben szintén 5. Szabó Ferit és az elitbe megmérkőző Kopácsi Attilát és Kiss Gergőt. És talán fel is soroltunk mindenkit a végére.

Természetesen odatette magát a szokásos szervezőbrigád és a versenybírák is, akiknek nagy köszönetet mondunk a befektetett munkáért!

Hasonlóan köszönjük a támogatást a Rendőrségnek, Mentőknek, Polgárőrségnek, Bocskaikert és Debrecen önkormányzatának és nem utolsósorban támogatóinknak és a lelkes közönségnek!

Jövőre ugyanitt!!!

EREDMÉNYEK

Vanik Zoltán fotóalbuma .o0o. Boross Attila fotói .o0o. Vígh Attila fotói (Fb.)

(főkép: VanikZ)