Single Blog Title

This is a single blog caption

Balmaz GP, Tour de Zalakaros eredmények

Szeptember utolsó hétvégéjén két versenyen volt érdekelt a KONTENT-DKSI csapata.

A hagyományos Balmaz GP-re a vírushelyzet miatt került sor ebben a szokatlan időpontban, a szokásos 20 km távon, a Finish Line Sportiroda szervezésében, immár 29. alkalommal! A verseny főszponzora a König Units is hosszú évek óta támogatója a rendezvénynek. A reggel kicsit hideg volt, de ahogy közeledtünk a rajt időpontjához, úgy melegedett az idő. A csapatból 10 fővel vettünk részt, kik többen is szereztek dobogós helyeket, közte aranyat is. Jó lehetőség volt az időfutam tudás felmérésére, ki hova fejlődött 2020-ban. Az alábbi eredmények születtek:

U15: 1. Bhattoa-Buzás Amrit Pál; WU17: 1. Németh Bettina, 2. Papp Evelin; U17: 1. Csáki Szabolcs, 2. Páll Zsombor; Amatőr felnőtt: 3. Nagy Gergő; Masters páros verseny: 1. Szabó Ferenc – Boross Károly; 4. Páll János – Nagy Zoltán

FOTÓK

A szombati esős idő után száraz, 16-18 fokban, enyhe szélben került sor a Tour de Zalakaros megújult útvonallal megrendezett hosszútávú versenyére, 137 km-en. A csapatot az ifi sor képviselte, a csapatvezető Árvai Attila volt. A verseny terepviszonyaira jelllemző, hogy sík, dimbes-dombos, illetve rövid, de meredek, 10% feletti emelkedőket is le kell küzdeni. A versenyben az élbolyban hajtott Nagy Bendegúz és Zétény, sajnos utóbbi egy szerencsétlen bukás okán feladni kényszerült a versenyt.
Bendegúz az abszolút 9. helyével a kategória 2. helyét érte el.

Hosszútáv 16-18 közötti kategóriában: 2. Nagy Bendegúz, 5. Orosz Bálint, 10. Holczer Péter.

Fotóalbumok a rendezvény honlapján.

GRATULÁLUNK MINDENKINEK!