Single Blog Title

This is a single blog caption

Országúti szezonnyitó: Régi-új helyszínen, márc.28-án!

2021. március 28-án vasárnap kerül sor az idei országúti szezon első versenyére, a VI. Balla Viktor Emlékversenyre. A sportban (is) uralkodó nehéz helyzet ellenére a DKSI részéről mindent megteszünk azért, hogy a szűkös versenynaptárba az első bajnokságot megelőzően egy tavaszi felvezető verseny kerülhessen. A részletes kiírás már a bringasport.hu oldalain elérhető: KATT IDE!

A korábbi hírekkel ellentétben Hajdúböszörmény HELYETT ismét Nagyhegyes lesz a rajt-cél, a falu sportpályája mellett lesz a versenyközpont, és a befutó. A nagyhegyesi főutcáról balra kifordulva a 33-as korforgalmon keresztül Balmazújváros felé, majd ott a város szélén áthaladva a Látóképi Csárda irányába, itt pedig a 33-as útra jobbra fordulva érünk vissza a körforgalomhoz. Kategóriától függően 1, 2 ill. 4 kört kell majd itt megtenni, míg a legkisebbek az ellenkező irányba indulva egy 15 km-es, fordítós pályán versenyezhetnek majd. A befutóra értelemszerűen a körforgóban szabályosan Nagyhegyes felé kanyarodva, majd a főutcára kanyarodva a sportpálya melletti célban kerül sor.Egy mezőnyben több korcsoport indul, de külön értékeléssel.
Igazolt sportolók (csak licences versenyzők) vehetnek részt!

  • 11:55 óra: 15 km: U13, WU15, külön útvonalon (lásd fent)
  • 12:00 óra: 127 km (4 kör): ELIT, Ifjúságiak (U19), Master 1
  • 12:05 óra: 66 km (2 kör): Serdülők (U17), Ifi nők (WU19), Master 2, Master 3, Felnőtt nők.
  • 12:07 óra: 35 km (1 kör): Haladók (U15), Serdülő lányok (WU17)

A versenyen indulni CSAK online előnevezéssel lehet. Helyszíni nevezés nincs! Nevezni a SPORTORIGO.hu felületén lehet, márc. 25. csütörtök  éjfélig! 

https://sportorigo.com/HU/4/Nevezes/169/Orszagos-Orszaguti-Evadnyito-VI-Balla-Viktor-emlekverseny

A COVID helyzet rendelkezéseinek betartása minden résztvevő számára kötelező!
A rendezvény zártkapus (nézők nem lehetnek).
Verseny területére, csak a versenyzők, licences csapatvezetők és a verseny lebonyolításáért felelős személyek léphetnek be. A Versenybíróság és a Szervezők fenntartják a jogot a szabályok, illetve a kiírás megváltoztatására!

Szálláslehetőség:
https://www.debrecenisporthotel.hu/

TISZTELT SPORTTÁRSAK! KÉRJÜK A FENT LINKELT VERSENYKIÍRÁS FIGYELMES ÁTOLVASÁSÁT!

Reméljük, hogy minden nehézség ellenére sikeres rendezvényt tudunk lebonyolítani, melyben számítunk valamennyi résztvevő, csapatvezető segítségére!

Üdvözlettel: a szervezők