Single Blog Title

This is a single blog caption

Kun Kör, Csákvár Maraton, egyéb hírek!

A DKSI csapata május 23-án a II. Kun Kör versenyen járt, melyet Szabadszálláson rendezett meg a Kecskeméti Első Sor SE. A verseny több szempontból is feladta a leckét a résztvevőknek. 48 km-en U17-ben Csáki Szabolcs 5. helyezést ért el, M3-ban pedig Boross Károly barátunk megbízhatóan szállította a dobogós helyet, ezúttal egy ezüstöt! 96 km-en versenyzett az U19, amely kategóriában Anda Attila 6., Kökényesi Kristóf 7., Böszörményi András 9., Vincze Kristóf 10. helyet szerzett. A WU19-ben szereplő Németh Bettina sajnos feladni kényszerült. Az Elit, U23 és Master1 mezőnyére 144 km várt. Az első kör végén történt bukás miatt sajnos Zsíros Róbert (M1) lemaradt a mezőnyről, és többedmagával igyekezett felzárkózni, de végül az utolsó körben kiállni kényszerült. U23-ban Orosz Bálint és Sidló Dániel képviselték a csapatot, aktív versenyzéssel végül az 5. ill. 10 helyen végeztek, míg az Elit kategóriában Kopácsi Attila 18. lett.

Vígh Attila fotói: Facebook album

Május 29-én a Tósport által rendezett Csákvár Országúti Maraton 75 km-es távján szerepelt Őry Kinga, aki a női abszolút 1. helyen végzett!

A DKSI 10 fiatalja máj. 28-30. között bükkszentkereszti edzőtáborozáson járt, ahol a közelgő bajnokságok szempontjából is hasznos munkát végzett a csapat.

Végezetül említhető a május 26-án lezajlott éves közgyűlés, a DKSI rendes tagjai részvételével, ahol ismertetésre és elfogadásra került a 2020-as beszámoló valamint megtörtént a 2021-es tervek ismertetése. Ezúton is köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-ával segítik a csapat munkáját, szponzorainknak pedig a klub működéséhez nyújtott anyagi segítségüket és a csapatba helyezett bizalmukat!

Címfotó: Vígh Attila