Single Blog Title

This is a single blog caption

Hőségriadó ellenére…

A múltheti és hétvégi meleg ellenére nem volt hiány versenyben; szerencsére eredményben sem. A fiatalok több helyszínen, eltérő versenyszámokban mérték össze tudásukat. Jutott -külhoni- válogatott szereplés, de Nemzeti Bajnokság is, mindjárt kettő.

Az eseményekről Nagy II. Zolibá, egyesületi vezető és edző (stb…) állított össze egy kisebb csokrot, melyből -remélhetőleg nem sütik rám, hogy plagizálok- szemezgettem.

Csáki Szabolcs az U17 korcsoportnak rendezett rangos, Jevico – Course de la Paix Kadets 2021.06.25-27. versenyen válogatott színekben szerepelt.
Jelenlegi információim alapján Szabi nagyon szépen helytállt. Hasznos tagja volt a csapatnak. Korábbi önmagához képest sokat lépett előre a versenyen mutatott teljesítményével. Az időfutamon is szépen teljesített. Gratulálok, csak így tovább. Részletek: 
http://www.tjcykloklubjevicko.cz/ZMN.html

“..Pénteken ( 2021.06.25.) 2 fővel indultunk az utánpótlás pályabajnokság 200, 500 és 1000 méteres versenyein. A versenyek szép időben zajlottak, hol fiataljaink nagyszerűen helytálltak.  …”

Klokocs Kata (WU13) helyezései:

– 200 m: 3.

– 500 m: 2.

– 1000 m: 1.

Böszörményi László (U15) helyezései:
– 200 m: 4.

– 500 m: 3.

– 1000 m: 5.
“…Mindketten nagyon szépen szerepeltek. A melegítéseket, a kiadott instrukciókat rendben megcsinálták. A tőlük telhető legjobban teljesítettek. Csak gratulálni tudunk! …”

Szombaton az Utánpótlás Nemzeti Bajnokságon (mezőny OB) 11 fővel álltunk rajthoz:

– 13 km: WU13 – BAJNOK (1.) Klokocs Kata.

“…Sokat vállalt a futam során. 3 fiú tudott vele maradni, akik a végén csak a sprintben hagyták el. …”

Gartulálunk Katának és szüleinek egyaránt!

– 56 km: U15 – 3. Böszörményi László

“…Laci nagyon szorgalmasan készült a tél óta. A versenyen követte a taktikát. A verseny során elől bringázott, akciókban részt vett. Két főnek sikerült egy emelkedőn történt szakadás során elszöknie. A célegyenesre fordulva Laci egyénileg megindult, vállalta a hosszú hajrát, melynek eredményeként majdnem beérte a szökevényeket és 3. helyezett lett. Nagy gratula!   …”

– 85 km: U17 – 9. Böszörményi András, 27. Kökényesi Kristóf :

András sérülésből visszatérve vállalta a versenyzést (kézsérülés), még Kristóf allergiával küszködött a verseny előtti hetekben. Ezek miatt, feléjük, a tisztes helytállás volt az elvárás. András a mezőny hajrában lett 7., még Kristóf egy később érkező csoportban ért célba.

85 km: WU19 – 3. Papp Evelin, DNF Németh Bettina

Betti küllőtörés miatt kiállni kényszerült. Evelin végig küzdötte a versenyt, egy kialakult négyfős bollyal tekert közel a verseny végéig. A dobogós helyezéshez gratulálunk.

113 km: U19 – 6. Szijártó Zétény, 14. Anda Attila, 17. Sidló Dániel, 18. Orosz Bálint, DNF Vincze Kristóf

Minden fiatalnak gratulálunk az eredményekhez és természetesen kiemelten a dobogós helyezetteknek!

EREDMÉNYEK:

Pálya OB

Mezőny OB

FOTÓALBUMOK:

Pálya OB (Bringasport / Vanik Zoltán)

Mezőny OB (Vígh Attila)