Single Blog Title

This is a single blog caption

Átigazolási és CX hírek

A kerékpáros szaksajtóban már megjelent a nagy hír: Szijártó Zétény a 2022-es évadban a UC Monaco regionális csapatát erősíti!
A Monacói Kerékpáros Szövetség többek között egy U23-as országútis csapatot működtet; Karl Ádám személyében már megfordult itt magyar versenyző. A gárda abszolút nemzetközi, amit az is jól mutat, hogy olasz, egy finn, egy ukrán és egy svéd kerékpáros után Zétény a csapat ötödik bejelentett igazolása a 2022-es évadra. Zétény, aki áprilisban tölti be a 19. évét, eddig a Győri Atlétikai Club, majd a DKSI színeiben versenyzett. 15 évesen igazolt a DKSI-be, a következő évben már U17-ben időfutam bajnokságot nyert. Az időfutam mellett mezőnyversenyben is remek eredményeket ért el, indult világ- és Európa-bajnokságon, az EYOF-on, a hazai OB-kon pedig számos dobogós helyezés, és győzelem az eddigi mérlege. Az U19-es válogatott stabil tagjaként nem kevés nemzetközi tapasztalatot szerzett, többnapos versenyeken is szép sikereket ért el az elmúlt 2 év során. Büszkék vagyunk rá, hogy a DKSI és válogatott színekben elért eredményeinek köszönhetően a 2022-es évben már magasabb szinten folytathatja a kerékpározást, amihez sok kitartást és sikeres versenyeket kívánunk! Köszönjük a DKSI-nek szerzett eredményeidet!

A CX sorozat legutóbbi futamára a Restart Cyclo-cross Magyar Kupa versenyre Zalaegerszegen került sor december 12-én. A DKSI-t 5 fő képviselte. Télies körülmények között, sárban, hóban, latyakban, szeles időben zajlottak a futamok, ami nem könnyítette meg a fiúk dolgát, de a nehéz pályaviszonyok ellenére derekasan helytálltak.
Eredmények:
U13: Gyetkó Péter 7.
U15: Soós Olivér 5., Gyetkó Dániel 7., Vizi Gáspár 9.
Master1: Porcsin Levente 1.
Gratulálunk!

A CX sorozat következő versenye december 30-án lesz Budapesten, az OB-ra pedig a budapesti Városligetben január 9-én kerül majd sor.