Single Blog Title

This is a single blog caption

Novemberi CX eredmények!

A CX szezon kellős közepén vagyunk, és aki figyeli a híreket, az tudja, hogy Debrecenben is alakul az infrastruktúra a komoly cyclocross versenyek rendezéséhez. A DKSI fiatal versenyzői addig a Magyar Kupa sorozat versenyein csiszolják a technikájukat! Lássuk a novemberi termést!

November 7-én Székesfehérvár mellett, Iszkaszentgyörgyön rendezték a Magyar Kupa “Garmin Trail Zone” versenyét, ahol 6 fővel vettünk részt. U13-ban győzött: Kovács Béla! WU13-as lányoknál Klokocs Kata 4. lett. U15-ben is dobogós helyet szereztünk, 3. lett Gyetkó Dániel. Ugyanitt 6. Vizi Gáspár, 9. Soós Olivér. Master1 kategóriában Porcsin Levente győzött.

Két héttel később, november 21-én a Kecskemét melletti Ballószögön került sor a következő kupafutamra, melyet az MKB Cycling Team rendezett. A technikás pálya aszfaltos, füves, salakos és homokos részeket is tartogatott. U11-ben Jakab Benett 6. helyet szerzett. U13-ban Kovács Béla ezúttal 4. lett, csakúgy mint WU13-ban Klokocs Kata. U15-ben Gyetkó Dániel ismét hozta a 3. helyezést! 6. lett Soós Olivér, 10. Vizi Gáspár. Master1-ben Porcsin Levente ismét győzelmet szerzett!

November 27-én a KOMETA Cyclo-Cross Challenge 3. futama Miskolcon zajlott, a helyszín közelsége okán természetesen kihagyhatatlan volt több csapattagunk számára is. Igazi kemény, saras pálya várta a résztvevőket. Hobbi kategóriában Csobán Csaba ezúttal egy szép 3. helyet szerzett! Master1-ben Porcsin Levente 4. lett, U13-ban Gyetkó Péter 10. Az U15-ös fiúk, Soós Olivér, Gyetkó Dániel és Vizi Gáspár ezúttal az 5-6. illetve 11. helyen végeztek.
FOTÓK (Vígh Attila)

December 12-én Zalaegerszegen, december 30-án Budapesten lesz CX Magyar Kupa verseny, majd január 9-én a budapesti Városligetben kerül sor az OB-ra! Hajrá DKSI!