Single Blog Title

This is a single blog caption

Véget ért a 2021/22-es CX MK sorozat

Közeleg a Cyclocross OB, amire hónapok óta készülnek a DKSI fiatal versenyzői. Az OB-t megelőző végső felkészülési verseny kapcsán a csapatot vezető, és Master1-ben eredményesen szereplő Porcsin Levente értékelte a részvételt:
„December 30-án a CX Magyar Kupa sorozat legutolsó futamára került sor. Az AC Su Misura, BIKERIDE – Cyclocross Magyar Kupa Budapesten az Újlaki uszoda és Strand területén kijelölt pályán zajlott. A DKSI-t 9 fő képviselte. Az időjárás részben kegyes volt a versenyzőkhöz, hiszen csak hideg volt, de hó és sár nem jellemezte a napot, így a pályán gyors tempót lehetett menni. A versenyen, valamint az összesített Magyar Kupán is az elvárásoknak megfelelően szerepelt a csapat.”

Színvonalas pályát építettek a szervezők, melyben a szintes részek mellett 180 méternyi homokágy is szerepelt. A legnagyobb újdonság a pumpaelem volt, nem maradt el a dupla palánk és a lépcső sem. Emellett pedig egy BUÉK felírat alakú pályaszakaszt is építettek a rendezők. Méltó záróakkordja volt a CX kupasorozatnak és a 2021-es évnek is!

Eredmények:
U13: Kovács Béla 2., Gyetkó Péter 16. Klokocs Kata 7.
U15: Gyetkó Dániel 4., Soós Olivér 6., Vizi Gáspár 8. Podgornik Milán 18.
U17: Csáki Szabolcs 9.
Master1: Porcsin Levente 1.

Magyar Kupa dobogósok:
U13: Kovács Béla 2.
WU13: Klokocs Kata 3.
U15: Gyetkó Dániel 3.
Master1: Porcsin Levente 1.

Gratulálunk!

FOTÓALBUM (Vanik Zoltán, Bringasport, Fb)
Gyetkó Róbert fotói (Fb)

A szezon utolsó versenyére, a CX OB-ra a budapesti Városligetben január 9-én kerül majd sor.

Címfotó: Gyetkó Róbert