Single Blog Title

This is a single blog caption

Áprilisi hírek, Főnix Kupa nevezés ápr.20. szerdáig!!

Április 23-án szombaton kerül sor a Főnix Kupa idei versenyére a debreceni VeloParkban. Kérünk mindenkit, aki érintett, hogy nevezését LEGKÉSŐBB ápr.20. SZERDÁN adja le az itt jelzettek szerint: http://dksi.hu/team/2022/04/fonix-kupa-kriterium-2022-apr-23-beharangozo/

Késedelmes nevezésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

De nézzük, mi is történt a versenyek frontján eddig áprilisban!
A Mészkőember-Légrádi Béla Emlékversenyre április 9-én került sor, itt Őry Kinga női összetett 3. lett, kategóriájában pedig megnyerte a 6,4 km-es hegyi időfutamot! Álljon itt az ő beszámolója a futamról:

Az idei első verseny, nem akármilyen körülmények között. Volt itt eső, eső, szél, meg még egy kis eső! Már a tegnapi edzésen is éreztem, hogy jók a lábaim, így titkon bíztam mindezek ellenére azért egy jó eredményben – pedig nem vagyok időfutamos típus. Az állóképességem még mindig jobb, mint ezek a rövid, de annál keményebb erőkifejtések, ami az időfutamokat jellemzi. Ám miután itt hegyre kellett menni (kedvenc terep), így egyértelműen mosolyogva rajtoltam el. Két helyen veszítettem érzésem szerint időt a pályán, Nagy-Kollár Zsuzsi pedig elképesztőet ment, szívből gratulálok az abszolút első helyért! Viszont a felnőtt kategóriában arannyal zártam, aminek nagyon örültem. Először vettem részt a Mészkőember versenyen, de egészen biztos, hogy nem utoljára. Somoghy Attila és csapata fantasztikus szervezői munkát végzett. Látszott az összes segítőn, hogy szívből csinálják – és ezt nagyon köszönjük Nektek! Az pedig, hogy voltak drukkerek, akik kereplővel álltak az út mellett (esőben, szombaton) óriási! Szuper élmény volt!
És külön köszönet a KerékBár-os csapatnak a hatalmas szurkolásért!

Gratulálunk!

Lezajlott a Hegyi OB is, 2022. ápr. 14-én. A DSI és a DKSI Cycling Team 16 fővel vett részt a szép időben megrendezésre került bajnokságon, melyen egy ezüst- és két bronzérem született. Mindenki a legjobbját nyújtotta. Ennek megfelelően gratulálunk érmeseknek, helyezetteknek egyaránt! Ne feledjük: a szezon elején járunk. Célkeresztben a https://eyof2022.com/, bajnokságok és jó néhány rangos versenyen való jó szereplés.

Eredmények (up. DSI, elit DKSI):
U15: 6. Soós Olivér; 7. Gyetkó Róbert; 16. Vizi Gáspár
WU17: 2. Pusztai Dóra
U17: 3. Csáki Szabolcs; 18. Györgyfi Szabolcs; 26. Szilágyi Bálint; 30. Böszörményi László
WU19: 2. Dobi Lili; 5. Papp Evelin; 7. Németh Bettina
U19: 9. Anda Attila; 17. Böszörményi András; 22. Daróczi Tamás
Elit: 28. Sidló Dániel, 38. Dobi Gergő
Teljes lista: https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/227/Magyarorszag-Hegyi-Bajnoksaga

Valamennyi eredményhez gratulálunk!