Single Blog Title

This is a single blog caption

Legyél önkéntes a Giro-n!

Az alábbi felhívást változatlan formában adjuk közre, az idén (végre tényleg) Budapestről rajtoló, és három magyarországi szakasszal megrendezésre kerülő Giro d’Italia kapcsán. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy Te is részese legyél a várva várt eseménynek! Részletek és jelentkezési infók lent!

Tisztelt Partnerünk!

2022. május 6-én Budapestről startol az országúti kerékpársport egyik legjelentősebb versenye, a Giro D’Italia három magyarországi szakasszal.

A Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. a sikeres lebonyolításhoz lelkes, a sporteseményeket kedvelő önkénteseket keres szervezőcsapatába. Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. együttműködik a szervezőkkel az önkéntesek toborzásában,  ennek keretében a giro.onkentespiacter.hu oldalon keresztül lehetőséget biztosítunk önkéntesek jelentkezésére a 2022.május 4-7-ig tartó budapesti eseményekre.

Amennyiben szervezete környezetében van olyan érdeklődő, aki szívesen bepillantana egy világverseny kulisszái mögé és segítené annak megvalósítását, kérjük, hogy juttassa el hozzá ezt a tapasztalatszerzés szempontjából is kivételes lehetőséget.

Az eseményről és az önkéntes feladatokról további információ a giro.onketespiacter.hu oldalon olvasható.
Amennyiben a weboldal használatával kapcsolatban kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az onkentes@erifa.hu e-mail címen.

Köszönjük együttműködését!

Üdvözlettel,
Erzsébet Ifjúsági Alap munkatársa