Single Blog Title

This is a single blog caption

Edzőtábor, Zoárd-napi verseny, MTB sikerek

A közelgő Időfutam OB-ra való készülés jegyében a DSI/DKSI, valamint az up. országúti válogatott is Mátraházán edzőtáborozott az elmúlt héten, már június 8. szerdától.

Június 12-én vasárnap Vásárosnaményben került megrendezésre a Zoárd-napi Kerékpárverseny, ahová konkrét célokkal érkeztek a fiatalok: 1: Elmenés kialakítása, melynek végén az Anda – Sidló párosnak abszolút győzelmet kell elérnie ✅ – 2: Hátul a mezőnyt kontrollálni kell, nem lehet olyan próbálkozás, melyben nem vagyunk jelen ✅ – 3: A mezőnyhajrát csapatszinten fel kell vezetni, meg kell nyerni. A felvezetést kicsit hamar megnyitották a fiatalok, de így is sikerült Böszörményi Andrisnak a hajrát megnyerni ✅ Maximálisan teljesültek az elvárások, így okkal ünnepelhettek versenyzőink! Több fiatal felnevezett magasabb kategóriába, mint az alábbi listában látni fogjuk:

Eredmények
U19: 1. Anda Attila, 2. Böszörményi András, 4. Soós Olivér, 6. Csáki Szabolcs, 7. Böszörményi László
Elite1: 1. Sidló Dániel
Elite2: 1. Zsíros Róbert, 6. Tóth Levente
Senior1: 2. Boross Károly, 6. Nagy Zoltán
WU19: 1. Németh Bettina, 2. Papp Evelin

Az június 11-12-ei hétvégén Szlovákiában járt az up. csapat néhány tagja, a Zarnovica mellett rendezett XCO MTB CC versenyen. Itt kategóriájában Gyetkó Dániel 9., Gyetkó Péter 22. helyen végzett, Kovács Béla pedig 3. helyet szerzett!

A jövő héten esedékes, DKSI által rendezett Időfutam OB-n is nagy erőkkel lesznek jelen a DSI és DKSI kerékpárosai, 17 fővel állunk rajthoz, a legkülönbözőbb kategóriákban, U13-tól Master3-ig! Az IDŐFUTAM OB-ról minden fontos infó ITT ELÉRHETŐ!