Single Blog Title

This is a single blog caption

Magyarország Egyéni Időfutam Bajnoksága 2022

Június 22-én kerül sor a 2022. évi Időfutam Országos Bajnokságra, az elmúlt évekhez hasonlóan Debrecen-Bocskaikert mellett, a 354. sz. úton.

VERSENYKIÍRÁS ITT ELÉRHETŐ

Nevezési határidő: 2022. június. 18. (szombat) 24:00 óra, Helyszíni nevezést nem fogadunk el!

Nevezés: a SPORTORIGO online felületén

A korábbi évekhez képest lesznek kisebb változások, kérünk mindenkit hogy az alábbiakaz figyelmesen olvassa el, FONTOS INFORMÁCIÓK:

 1. A verseny helyszíne a Bocskaikert felől nem lesz megközelíthető, hanem csak a 354-es és a 4-es főút találkozása felől (miután az útzár megtörtént). Az útzárig a Bocskaikert, Teleki utca a várakozás helye!
 2. A 35-ös főút felől (354-es út Debrecen csatlakozási pontja) a versenyre érkezőket a versenypályára 9 óráig engedik be a rendőrök. Ezt követően, az autópályán érkezőknek érdemes a hajdúböszörményi csomópontnál elhagyni az M35 autópályát és Hajdúhadház fele haladva, elérni a 4-es főutat, majd jobbra fordulva haladni a 354-es út kezdetéig, itt behajtani a parkoló területre
 3. A rajt-cél terület mellett lesz található:
  – regisztráció
  – eredményhirdetés
  – büfé
  – mobil WC
  – eü. pont
 4. Kiemelt versenyzőknek (5-6 fő) depó-sátrat szeretnénk biztosítani. Ezeket előzetesen egyeztetjük az érintett sportolókkal.
 5. A parkolás során megkérünk minden résztvevőt a terület tisztaságának a megóvására. A keletkezett szemetet mindenki maga gyűjtse, illetve a kihelyezett zsákba tegye.
 6. Vízvételi lehetőségre Bocskaikertben a nyilvános kútnál, vagy az iskolában lesz lehetőség. Érdemes palackos vizet hozni!
 7. Az eredmények hirdetése tömbösített formában fog történni. Ezzel kapcsolatos infó a verseny előtti napon, a rajtlista megjelenését követően várható.
 8. Az eredmények a Sportorigo oldalán, illetve a helyszínen a regisztrációs sátornál lesz elérhető. Tervezünk Youtube közvetítést is. Reményeink szerint itt is követhető lesz az eredmények alakulása, eredményhirdetés, rajtok, befutók, riportok….
 9. Verseny végeztével a terület a behajtás irányában hagyható el!

A legfrissebb infókat itt a honlapon illetve a DKSI Facebook oldalon lehet követni!

Mindenkinek eredményes felkészülést, és sikeres versenyt kívánunk!