Single Blog Title

This is a single blog caption

Kids Tour of Slovenia

2022.06.30 – 2022.07.03. között került megrendezésre a szlovén utánpótlás körverseny. A csapatot 3 fő képviselte a megmérettetésen, ahol a versenyen elért eredmény mellett nagy volt a tét, mert… de Dér Zsolt szövetségi kapitányt idézve: “…aki itt jól szerepel, megalapozhatja részvételét a European Youth Olympic Festival (EYOF) kerékpáros programjában...”

Több magyar fiatal részt vett a versenyen, volt aki U17-es válogatottként és volt aki “egyéni nevezéssel”. A debreceni legények közül a korábban betegeskedő Csáki Szabolcs került be a keretbe és szép kerekezéssel, top10-es eredményekkel és az összetett 8. helyével bizakodva nézünk az eyofos jövő felé. Drukkolunk Szabi, hogy sikerüljön!

U17-es indulónk volt még Böszörményi László, aki, mint a többi hazai fiatal, szépen kerekezve teljesített, de az utolsó szakaszon a bukásba keveredett és nem tudta befejezni a versenyt. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta, így ha kicsit keserédes lett is a szájíz, idővel csak az édes marad meg.

Harmadik kerekesünk, persze nem utolsósorban, Soós Olivér volt, aki az U15-ös mezőnyt ostromolta. Az első hegyifutam után (ahol egyébként 10. helyen jött meg), még jobban összekapta magát és negyedik, második(!!!) és hetedik helyével bebiztosította az összetett 9. helyet, ami nagyon jónak számít. Majd ha belenézünk az eredménylistába, kicsit mókás, de annál komolyabban hat pl a Pogi Team UAE Generali elnevezésű csapat, amit nem nehéz kitalálni, miről szól, de a KK Adria Mobil se hangzik rosszul. Nagyon erős mezőny volt.

Olivér lószol :)

Nagy II. Zoli (- bácsi) -val beszéltem telefonon és nagyon elégedett volt a fiúk teljesítményével. Én azt tudom mondani, így tovább legények (leányok, akik most nem voltatok ott), már tudjuk, hogy a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

eredmények