Single Blog Title

This is a single blog caption

Vásárosnamény, Pilis, Mátra: újabb sikerek

Az elmúlt két hétvégén több versenyen is rajthoz álltak a DSI és a DKSI versenyzői, nem is akármilyen eredményekkel abszolválva valamennyi futamot!

Aug. 27-én a Tour de Vásárosnamény 82 km-es távján indult a csapat 6 résztvevővel. A pályán 5 kör várt a fiúkra. A versenyt a DSI/DKSI kontrollálta, a 3. körben Soós Olivér és Csáki Szabolcs sikeres elmenést csinált, ahová még Kólya Tamás tudott a mi részünkről felzárkózni, valamint további két versenyző. Csáki Szabi innen is továbbment, 20 km-t egyedül tempózva az élen, de a cél előtt megfogta a szökevény boly. A véghajrá nagyszerűen alakult, kb. 300 méternél Soós Olivér (U19) indított, és fölényes győzelmet aratott, mögötte 2. helyen érkezett Kólya Tamás (Master1 győzelem!), Csáki Szabi 4. lett (U19-ben 2.). Böszörményi László U19-ben, Boross Károly és Nagy Zoltán Master kategóriában indultak, az ő eredményüket még várjuk.

Aug. 28-án a XV. Pilis Kupa hegyi egyenkénti esztergomi futamán (Pilis Kupa I. forduló) Németh Bettina WU19-ben győzelmet szerzett.

Szeptember 3-án a 29. Mátra Kör versenyére (73 km) került sor, szép napos időben. A megbeszélt taktikát szépen hozták a fiúk. A mezőnyt Sidló Dani mozgatta, aki negyedmagával ért fel Mátraházára, köztük Csáki Szabolccsal. Az elmenés szépen összedolgozott, majd a célhoz közeledve Dani ritmusváltását már senki nem tudta átvenni, így abszolút győzelmet aratott! (egyúttal Felnőtt férfi 1. hely) U17-ben 2. lett Csáki Szabolcs (absz.3.), 3. Soós Olivér, 9. Böszörményi László.

Szept. 4-én Folyódon rendezték a Master OB-t, ahol Boross Károly sporttársunk volt érdekelt, aki ezúttal Master3-ban a 10. helyen végzett.

Gratulálunk valamennyi eredményhez!

Szeptember 10-én a Kritérium OB-n szerepel majd a DSI / DKSI gárdája, összesen 15 fővel! Jó rákészülést, és sikeres versenyt kívánunk az egész csapat nevében!