Single Blog Title

This is a single blog caption

Nagyerdő Hete 2022 – Kerékpáros túrák a DKSI-vel

2022. október 1. és 9. között Nagyerdő Hete címmel immár harmadik alkalommal kerül sor a debreceni Nagyerdő értékeit bemutató programsorozatra a Nagyerdő Társaság, a Debreceni Értéktár Bizottság, és számos más együttműködő partner szervezésében.

A programsorozat egész héten tart, de a legtöbb rendezvényre a szombati családi napon (okt. 8.) kerül sor, itt a DKSI sátra is megtalálható lesz 9-16 óra között! Kerékpáros ügyességi pályákkal, és a kerékpársporttal kapcsolatos információkkal, a kerékpár napi használatának tippjeivel várjuk a kicsiket és nagyobbakat! A családi nap központja a Sziget-kék játszótér lesz az Oláh Gábor utcán (korábban: Jubileumi Játszótér, illetve Ötholdas Pagony).

A DKSI október 8-án a programsorozat keretein belül 10 órától és 13 órától vezetett kerékpártúrát tart a Sziget-kék – Velopark – Sziget-kék útvonalon, a Nagyerdőn keresztül.

A túra regisztrációhoz kötött, itt lehet feliratkozni: https://www.debreceniertektar.hu/nagyerdo-hete-2022/nagyerdo-hete-2022-regisztracio

A teljes heti program: https://www.debreceniertektar.hu/nagyerdo-hete-2022/nagyerdo-hete-2022-programok

Cikk a Sziget-kék megnyitóról: https://debreceninap.hu/helyi/2022/07/31/megnyitott-debrecenben-a-sziget-kek-jatszoter/

Sziget-kék TÉRKÉP: https://szigetkek.eu/nyitvatartas/

Várjuk szeretettel a kicsiket és nagyokat is október 8-án szombaton!