Single Blog Title

This is a single blog caption

Sikeresen indult az október!

Az elmúlt hétvégén, október 1-2-án több versenyen is képviseltette magát a DSI – DKSI versenyzői kollektívája, nem is akárhogyan! A hónapot máris győzelmekkel indították a debreceni bringások.

Ifj. Kovács Béla, vagyis Béci Belgiumban állt rajthoz a szezon első CX versenyén. U15 kategóriában a baal-i tartományi bajnokságon indult. (Baal a cyclocross legenda Sven Nys otthona.) Utolsó rajthelyről a dobogó legfelső fokára ért! Gratulálunk!

Elindult a Cyclo-cross Magyar Kupa is, az első futamra az Zalakaroson került sor, az 1. Karoscross Cyclo-Cross versenyen. Gyetkó Péter, Gyetkó Dániel és Vizi Gáspár vettek részt a versenyen, U13-ban Peti 9. helyen, U17-ben Dani 5., Gáspár 7. helyen végzett.

Vasárnap, okt. 2-án a komáromi VI. Brigetio Időfutamon Németh Bettina Tímea WU19-ben 1. helyen végzett, abszolút női 3. helyezettként, melyhez gratulálunk!

Vasárnap a XIX. Üveghuta Kupán is sikeresen szerepeltek a DSI-DKSI csapat színeiben induló fiúk és lányok. Országúti Ifjúsági kategóriában Csáki Szabolcs 1. helyen, Soós Olivér 2. helyen, MTB férfi felnőtt kategóriában Porcsin Levente 1. helyen végzett. Klokocs Kata kategóriájában győzött, Boross Károly a master3 indulói 3. lett. Ürmössy Imre eredményét még várjuk. Köszönjük a remek szervezést a Kis-Galya KSE-nek, igazán kitettek magukért. Egyedi érmek, sztapacska, …stb. Jövőre megint megyünk!

Fotók (Vígh Attila, Fb.)

Gratulálunk valamennyi eredményhez!