Single Blog Title

This is a single blog caption

Dec.17-18: Eredményes CX hétvége!

A DKSI KIDS csapatnak minden oka megvan az ünneplésre, hiszen Kovács Béci az elmúlt szombaton (2022.12.17.) az UEC Európa Kupa osztravai (CZ) állomásán, nemzetközi mezőnyben versenyezve végül a dobogó második fokára állhatott!

Vasárnap csatlakozott csapattársaihoz Kecskeméten, hol a Cyclo-cross Magyar Kupa versenysorozat záró futamát rendezték, ennek megfelelően az összetett pontverseny eredménye is kihirdetésre került. A hideg, fagyos idő ellenére a napsütés sokunk arcára mosolyt rajzolt. A mosoly nem csak ennek, de a fiatalok szereplésének is köszönhető volt. Béci U13 kategóriában győzött, mellyel a kupasorozatban is diadalmaskodott! Az U17 fiúknál Gyetkó Dániel 2. lett, mellyel a pontversenyt is megnyerte. Öröm, hogy itt két csapattársával együtt állhatott az összetett dobogó tetejére, mivel Vizi Gáspár 2., Soós Olivér 3. lett!

A futamok eredményei:
U11: 15. Répási Dorián
U13: 1. Kovács Béla, 10. Gyetkó Péter (Magyar Kupa összetett: 1., illetve 8. hely)
WU15: 5. Klokocs Kata
U17: 2. Gyetkó Dániel, 4. Vizi Gáspár, 8. Soós Olivér, 10. Böszörményi László (Magyar Kupa: 1-3. hely)

Az elért eredményekhez gratulálunk versenyzőknek, szülőknek, és a felkészítő edzőknek! Utóbbiak név szerint: Nagy Sándor (Sunny), Kovács Judit, Porcsin Levi, Aszalós Ármin, Géczi Gergő, Takács Balázs.

Kijár a csapatnak az ünneplés, de a munka folyik tovább, főleg, hogy a téli tanítási szünetben rengeteg a szabadidő, és közeleg a januári CX OB!

Találkozunk 2023-ban!