Single Blog Title

This is a single blog caption

Magyarország 2023. évi Egyéni Időfutam Bajnoksága

Június 22-én kerül sor a 2023. évi Időfutam Országos Bajnokságra, az elmúlt évekhez hasonlóan Debrecen-Bocskaikert mellett, a 354. sz. úton.

VERSENYKIÍRÁS

Nevezési határidő: 2023. június. 18. (vasárnap) 24:00 óraHelyszíni nevezést nem fogadunk el!

Nevezés: SPORTORIGO.COM online felületén (A nevezési felület megnyitása 2023.06.01. után várható)

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 1. Változás a korábbi évekhez képest, hogy a női mezőnyben is a férfiaknál alkalmazott rendhez igazodnak a kategóriák, miszerint a születési évnek megfelelő korcsoportba nevezhetnek, ott kerülnek értékelésre (WU23 illetve WElit). Ettől eltérni csak MKSZ engedély esetén lehetséges, melynek módja: kérelem küldése levélben Vizer Barnabás sportigazgatónak. Az általa jóváhagyott kérelem alapján a Sportorigo módosíthatja a kategóriát.
 2. A verseny helyszíne a Bocskaikert felől nem lesz megközelíthető, hanem csak a 354-es és a 4-es főút találkozása felől (miután az útzár megtörtént). Az útzárig a Bocskaikert, Teleki utca a várakozás helye!
 3. Az autópályán érkezőket kérjük a hajdúböszörményi csomópontnál elhagyni az M35 autópályát és Hajdúhadház fele haladva, elérni a 4-es főutat, majd jobbra fordulva haladni a 354-es út kezdetéig, itt behajtani a parkoló területre
 4. A rajt-cél terület mellett lesz található:
  – regisztráció
  – eredményhirdetés
  – büfé
  – mobil WC
  – eü. pont
 5. A parkolás során megkérünk minden résztvevőt a terület tisztaságának a megóvására. A keletkezett szemetet mindenki maga gyűjtse, illetve a kihelyezett zsákba tegye.
 6. Az eredmények a Sportorigo oldalán, illetve a helyszínen a regisztrációs sátornál lesz elérhető.
 7. Verseny végeztével a terület a behajtás irányában hagyható el!

legfrissebb infókat itt a honlapon illetve a DKSI Facebook oldalon lehet követni!

Mindenkinek eredményes felkészülést, és sikeres versenyt kívánunk!