Felnőtt edzés

Felnőtt edzés

Felnőtt versenyzőink önálló edzéstervvel dolgoznak, amelyet a kondíció és technikai tudás felmérése alapján állítunk össze. Ez lehetővé teszi, hogy munkahely mellett is tudjanak edzeni.

Az edzésterv magába foglalja a stéheres edzést, az intervall edzést és a hosszú távú edzéseket. Az edzővel és a csapattársakkal közös edzésekre hétvégén kerül sor. Évente legalább egy edzőtábort szervezünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a csapat egymásra odafigyelő, egymást segítő közösségként működjön, szakmailag és emberileg egyaránt.

Egyesületünkben két féle módon lehet versenyezni: igazolt vagy amatőr versenyzőként. Az igazolt versenyzőknek kötelező a sportorvosi vizsgálat. Az ez alapján kiváltott licence-el részt vehetnek az országos bajnoki minősítő versenyeken, és ha jó eredményeket érnek el, a magyar válogatottba is bekerülhetnek.

Amatőr versenyzőink az OB minősítő futamainak kivételével a többi versenyen rajthoz állhatnak. A csapat minden fontos magyarországi versenyen ott van, sőt, számos külföldi versenyen is indul.


Ha szeretnél nálunk versenyezni, vagy további kérdéseid vannak,

vedd fel velünk a kapcsolatot:

 • Email: dksi.info@gmail.com,
 • Az online Jelentkezés lapon azonnal is jelentkezhetsz
 • Telefon: 30 / 198-7733 (Nagy II. Zoltán)

Edzésidőpontok:

A DKSI felnőtt csapatának standard, közös edzésidőpontjai:

Nyári időszakban

 • kedd és csütörtök délután,
 • illetőleg szombat-vasárnap délelőtt.

Téli időszakban a hétvégi időpontok élnek.

A kezdés ideje a tavaszi/őszi időszakban a korai naplementéhez igazodik, az alábbiak szerint:

Hét közben:

 • márciusban 16:30, óraállítás után 17:00; május 2. hetétől 17:30.
 • szeptember 1. után 17:00, szeptember végéről óraállításig 16:30.

Hétvégén:

 • nyári időszámításkor 9:00,
 • szeptember végétől, illetve téli időszakban 10:00.

Találkozási pont:

Debrecen, Balmazújvárosi úti LUKOIL benzinkút.

Az edzésidőpontok és a találkozási hely megbeszélés szerint, alkalmilag változhatnak.


Az érdeklődők figyelmét feltétlen szeretnénk felhívni arra, hogy a DKSI edzésein az országúti kerékpározás alapvető szabályainak ismerete, biztos kerékpárkezelés, és a megfelelő műszaki állapotban lévő kerékpár egyaránt fontosak.

Az autósokat arra kérnénk, hogy a fent jelzett időpontokban fokozott figyelemmel vezessenek. Köszönjük!

SZABADIDŐS EDZÉS

A DKSI nem csak versenysport-centrikus egyesületként, hanem a debreceni és megyei bringások közösségét összefogó klubként is működik. A fiatalok támogatása és a versenyeken való eredményes részvétel mellett fontos célunk, hogy korosztálytól függetlenül minél több embert hozzásegítsünk a biztonságos és örömteli kerékpározáshoz.

Terveink szerint a nyári időszakban hétvégi, szabadidős/közösségi nyílt edzéseket fogunk meghirdetni mindazok számára, akik kedvelik az országúti kerékpározást, és szeretnének társaságban tekerni, szervezett keretek között mozogni, sportolni. Célunk, hogy a kerékpározás, bolyban haladás fortélyait jó társaságban, szakértő segítséggel sajátíthassák el a szabadidős sportolók.

Lehetőséget biztosítunk mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan imád biciklizni és élvezi az ezzel járó szabadság érzését és testi-lelki felüdülést, hogy ezt jó társaságban, technikailag és szakmailag szervezett keretek között tehesse meg.

A 2015-ös kerékpáros szezonban induló hétvégi közös biciklizésekhez bátran csatlakozhattok!

A DKSI évek óta hagyománnyá vált kerékpártúrák szervezésében is részt vesz, ezek a Kazinczy Emléktúra, az Ady-Kölcsey Kultúr-Túra, és a Kolozsvári Túra.

A közös biciklizésekhez való csatlakozás feltételeként először tájékozódunk az érdeklődők közlekedésbiztonsági, technikai felkészültségét, valamint a kerékpár és a felszerelés állapotát illetően. Az erőnléttől és fizikai állapottól függően a résztvevők különböző távokon tekerhetnek együtt kerékpárosainkkal, a régió legjobbjaival.

Ha élvezed az erőt, a sebességet, a kihívást és a kalandot, akkor várunk Téged is közös bringázásainkra!

Ha kérdésed van, keress minket nyugodtan:

 • e-mail: dksi.info@gmail.com,
 • amennyiben pártoló tagként jelentkeznél az egyesületbe, a jelentkezési lapot kitöltve küldd el nekünk (ITT TALÁLOD!)
 • telefon: 30 / 198-7733 (Nagy II. Zoltán)

A technikai részletek hamarosan elérhetők lesznek ezen a felületen.