Jelentkezési lap

DKSI Kids – Kerékpáros tanfolyam és edzés

Az ország legsikeresebb kerékpáros utánpótlás csapata tanfolyam jellegű edzéseket hirdet 6 és 14 év (2006-2014) közötti gyerekek részére. A program a Magyar Kerékpáros Szövetség koordinálásával valósul meg. Célunk a gyermekek egyensúlyérzékének, kerékpár kezelési technikájának és közlekedési ismereteinek fejlesztése, növelése. A tudatos kerékpárhasználat megismertetése a kisebb korosztállyal.

A foglalkozáson való részvétel kortól függetlenül semmilyen előképzettséget nem igényel. Kérjük, hogy saját kerékpárral és bukósisakkal gyertek. Az eszközök beállításában segítünk. A foglakozás közúti forgalomtól elzárt területen zajlik. Mindenkit várunk szeretettel!
Szülők is hozhatnak kerékpárt, az ő részükre is tartunk párhuzamosan kiegészítő foglalkozást.

Az első edzést 2019.09.14-én szombaton tartottuk meg sikeresen.

Tervezett edzésidőpontok: minden héten
– szerdán 18:00-19:00 Sportkollégium (4032 Debrecen, Móricz Zsigmond körút 4.) A sportkollégium udvarán, kerítésen belül. Nagyon rossz idő esetén az egyesület klubhelységében tornagyakorlat, kerékpárszerelés, kerékpár- és KRESZ ismeret van terítéken.
A téli időszakban, óraátállítás után is tartunk szerdai edzéseket, mivel világítás van az edzés helyén.
– szombaton: 09:30-11:00 Nagyerdei Stadion Északi kapu (4032 Debrecen,
Nagyerdei körút) Ezeken a napokon inkább a kerékpározásra fektetjük a
hangsúlyt, a Nagyerdő forgalomtól védett ösvényekein. Szülők is hozhatnak saját kerékpárt.

A foglalkozásokon való részvétel az első egy hónapban ingyenesek!

Kérjük a jelentkezési lapot (lent található) kitölteni, DKSI KIDS megjegyzéssel)!

Linkek:
dksi.hu/team
bringasport.hu


DKSI tagság fiataloknak, felnőtteknek

A DKSI lehetőséget nyújt mindazoknak, akik a kerékpározást akár versenyszinten, akár sportos szabadidős elfoglaltságként, egyesületi keretek között szeretnék űzni. Az Utánpótlás edzés 10-18 éves korú fiatalok számára ajánlott, a Felnőtt edzés az aktívan versenyzőknek, és a többé-kevésbé tapasztalt országúti kerékpárosoknak szól. Azokat is szívesen látjuk sorainkban, akik a kikapcsolódást, közösségi élményeket tartják szem előtt, és szeretnének szervezett keretek között mozogni, sportolni, túrákon résztvenni.

Az alap éves tagsági díj egységesen 18 eFt. Ezen felül nevelési hozzájárulást fizetnek az up. csapat tagjai, valamint azok, akik haladó szintű szolgáltatásokat (edzésvezetés, stéhereztetés) szeretnének igénybe venni.

Ha komolyabban is elkezdesz foglalkozni a bringázással, akkor a jó fizikai erőnlét mellett hasznos kerékpártechnikai és -szerelési ismeretekkel is gazdagodhatsz. Az edzéseken foglalkozunk a közlekedési szabályok ismeretével, és megtanítunk arra, hogyan kell forgalomban biztonságosan biciklizni. Segítséget nyújtunk a megfelelő táplálkozással, öltözettel és felszereléssel kapcsolatban is. Az utánpótlás edzéseket korcsoporttól függően Nagy II. Zoltán, Árvai Attila, illetőleg Aszalós Ármin tartja.

Az edzésprogram az alapozó időszakban a kerékpáros edzések mellett futó és erősítő edzésekkel is kiegészül. Futó edzéseink a DEAC pályán és a Nagyerdőn zajlanak, erősítő edzések a DEAC kondiparkban, illetve a Corpus Fitnessben, ezenkívül szerepel még Spinning és uszodai foglalkozás is.

Évente több alkalommal kerül sor edzőtáborozásra is, itthon és külföldön.

Az országúti kerékpáros szezon országúton márciustól októberig tart (a cyclocross szakág versenyei az ősztől-tavaszig tartó időszakban zajlanak).

Egyesületünkben kétféle módon lehet versenyezni: igazolt vagy amatőr versenyzőként. Az igazolt versenyzőknek kötelező a sportorvosi vizsgálat. Az ez alapján kiváltott licence-el részt vehetnek az országos bajnoki minősítő versenyeken.

FIGYELEM! Utánpótlás korosztályoknál ÁTTÉTEL MEGKÖTÉS él a versenyeken, az erre vonatkozó, érvényben lévő szabályozás az MKSZ Országúti Szakágának versenyszabályzatában olvasható.

Jelentkezési lap

FONTOS: Az alábbi űrlap kitöltése mellett a biztonság kedvéért
küldj egy SMS-t is a 06-70-286-0008 telefonszámra, neveddel, és hogy jelentkezni szeretnél.
Próbáljuk csökkenteni az esélyét, hogy elkallódó űrlap/email miatt, tehát a technikai oldal esetleges problémái okán homok kerüljön a gépezetbe… Köszönjük!