Jelentkezési lap

DKSI Kids – Kerékpáros tanfolyam és edzés 6-12 éves korig

Az ország egyik legsikeresebb kerékpáros utánpótlás csapata tanfolyam jellegű edzéseket hirdet 6 és 12 év közötti gyerekek részére. A program a Magyar Kerékpáros Szövetség koordinálásával valósul meg. Célunk a gyermekek egyensúlyérzékének, kerékpár kezelési technikájának és közlekedési ismereteinek fejlesztése, növelése. A tudatos kerékpárhasználat megismertetése a kisebb korosztállyal.

A foglalkozáson való részvétel kortól függetlenül semmilyen előképzettséget nem igényel. Kérjük, hogy saját kerékpárral és bukósisakkal gyertek. Az eszközök beállításában segítünk. A foglakozás közúti forgalomtól elzárt területen zajlik. Mindenkit várunk szeretettel!
Szülők is hozhatnak kerékpárt, az ő részükre is tartunk párhuzamosan kiegészítő foglalkozást.

Az első edzést 2019.09.14-én szombaton tartottuk meg sikeresen.

JELENTKEZÉS: https://dksikids.hu

 


DSI

14-18 éves kor között a Debreceni Sportiskola (DSI) Kerékpáros Szakosztálya várja a leendő bringásokat, versenyzőket. A DSI és DKSI együttműködése alapján tehát az U15, U17 és U19 korosztály kerékpárosai a DSI Cycling Team igazolt tagjai, minden más korosztály a DKSI sportolója.

14-18 éves kor között tehát jelentkezz a DSI-be, az alábbi elérhetőségen:

Nagy Zoltán, kerékpár szakosztályvezető, 30/198 7733, nagy.zoltan@debrecenisportcentrum.hu

FIGYELEM! Utánpótlás korosztályoknál ÁTTÉTEL MEGKÖTÉS él a versenyeken, az erre vonatkozó, érvényben lévő szabályozás az MKSZ Országúti Szakágának versenyszabályzatában olvasható.

 


DKSI tagság fiataloknak, felnőtteknek

A DKSI lehetőséget nyújt mindazoknak, akik a kerékpározást akár versenyszinten, akár sportos szabadidős elfoglaltságként, egyesületi keretek között szeretnék űzni. A felnőtt edzés többé-kevésbé tapasztalt országúti kerékpárosoknak szól. Azokat is szívesen látjuk sorainkban, akik a kikapcsolódást, közösségi élményeket tartják szem előtt, és szeretnének szervezett keretek között mozogni, sportolni, túrákon résztvenni.

Az alap éves tagsági díj egységesen 18 eFt.

Ha komolyabban is elkezdesz foglalkozni a bringázással, akkor a jó fizikai erőnlét mellett hasznos kerékpárkezelési ismereteket is szerezhetsz. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő táplálkozással, öltözettel és felszereléssel kapcsolatban is.

Az országúti kerékpáros szezon országúton márciustól októberig tart (a cyclocross szakág versenyei az ősztől-tavaszig tartó időszakban zajlanak).

Egyesületünkben kétféle módon lehet versenyezni: igazolt vagy amatőr versenyzőként. Az igazolt versenyzőknek kötelező a sportorvosi vizsgálat. Az ez alapján kiváltott licence-el részt vehetnek az országos bajnoki minősítő versenyeken.

Jelentkezés felnőtteknek: emailben a patakip kukac gmail pont com címen.