Kerékpáros Diák Liga 2019

DECATHLON Kerékpáros Diák Liga

2019-ben új versenysorozattal bővül a DKSI rendezvényeinek kínálata!

4-16 évesek számára biztosít sportolási és versenyzési lehetőséget a 4 fordulóból álló Decathlon Kerékpáros Diák Liga sorozat: az első két fordulóra tavasszal, a másik kettőre ősszel várjuk majd a gyerekeket!

A versenysorozatban iskolák közötti versenyt is hirdetünk!

Időpontok, helyszínek: LETÖLTHETŐ, NYOMTATHATÓ PLAKÁT ITT!

  1. futam: 2019. ápr. 27. szombat 9:00, (Debrecen, Uszoda mögött)
  2. futam: 2019. máj. 25. szombat 9:00, (Debrecen, Decathlon)
  3. futam: 2019. szept. 28. szombat 9:00, (Debrecen, Thomas Mann u. Szánkódomb)
  4. futam: 2019. okt. 26. szombat 9:00, (Debrecen, Nagyerdei Stadion Északi-kapu)

RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS, további információk ITT LETÖLTHETŐK!

FONTOS! Helyszínspecifikus információk, az aktuálisan soron következő futamhoz helyszínrajzzal, további tudnivalókkal ezen a weboldalon lesznek elérhetők!


Lezajlott az első forduló

Április 27-én a borongós, esős időjárás ellenére lezajlott a versenysorozat első fordulója. A szervezők izgalmas, technikás sprintpályát jelöltek ki a Sportuszoda mögötti füves területen, és a könnyebb-nehezebb ügyességi akadályokat is sikerült üzembe helyezni. A résztvevő gyerekek és szüleik is egy tartalmas, jó hangulatú délelőttöt tölthettek el a helyszínen. A nevezések mellé Decathlon-os ajándékokat, üdítőt és nápolyit kapott minden résztvevő. Bár a létszám szerényre sikerült, a pálya felállítása, és a verseny lebonyolítása sikeresen megtörtént, és a további fordulók megszervezéséhez értékes tapasztalat volt a rendező gárda részére is.

FOTÓALBUM

Hét kategóriában hirdettünk eredményt, Kovács Tamás (Görgey u. Óvoda), Röfler Zsuzsa (Bányai u. Óvoda), Ivády Zénó (DOTE Óvoda), Ivády Gréta (Árpád Vezér Ált.Iskola), Porcsin Anna (Kölcsey Ferenc Ref.Ált.Iskola), Kovács Loretta (Medgyessy Ferenc Gimn.), és Orosz Bálint (Debreceni Ref.Koll.Gimn.) lettek az 1. forduló győztesei.

Május 25-én kerül sor a folytatásra!