Szabadidős edzés

Szabadidős edzés

 

A DKSI nem csak versenysport-centrikus egyesületként, hanem a debreceni és megyei bringások közösségét összefogó klubként is működik. A fiatalok támogatása és a versenyeken való eredményes részvétel mellett fontos célunk, hogy korosztálytól függetlenül minél több embert hozzásegítsünk a biztonságos és örömteli kerékpározáshoz.

Terveink szerint a nyári időszakban hétvégi, szabadidős/közösségi nyílt edzéseket fogunk meghirdetni mindazok számára, akik kedvelik az országúti kerékpározást, és szeretnének társaságban tekerni, szervezett keretek között mozogni, sportolni. Célunk, hogy a kerékpározás, bolyban haladás fortélyait jó társaságban, szakértő segítséggel sajátíthassák el a szabadidős sportolók.

Lehetőséget biztosítunk mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan imád biciklizni és élvezi az ezzel járó szabadság érzését és testi-lelki felüdülést, hogy ezt jó társaságban, technikailag és szakmailag szervezett keretek között tehesse meg.

A 2015-ös kerékpáros szezonban induló hétvégi közös biciklizésekhez bátran csatlakozhattok!

A DKSI évek óta hagyománnyá vált kerékpártúrák szervezésében is részt vesz, ezek a Kazinczy Emléktúra, az Ady-Kölcsey Kultúr-Túra, és a Kolozsvári Túra.

A közös biciklizésekhez való csatlakozás feltételeként először tájékozódunk az érdeklődők közlekedésbiztonsági, technikai felkészültségét, valamint a kerékpár és a felszerelés állapotát illetően. Az erőnléttől és fizikai állapottól függően a résztvevők különböző távokon tekerhetnek együtt kerékpárosainkkal, a régió legjobbjaival.

Ha élvezed az erőt, a sebességet, a kihívást és a kalandot, akkor várunk Téged is közös bringázásainkra!

 

Ha kérdésed van, keress minket nyugodtan:

  • e-mail: dksi.info@gmail.com,
  • amennyiben pártoló tagként jelentkeznél az egyesületbe, a jelentkezési lapot kitöltve küldd el nekünk (ITT TALÁLOD!)
  • telefon: 30 / 198-7733 (Nagy II. Zoltán)

 

A technikai részletek hamarosan elérhetők lesznek ezen a felületen.