Single Blog Title

This is a single blog caption

VeloPark Debrecen CX Magyar Kupa, 2022. nov. 27. – ÚJ INFÓK!

Örömmel jelenthetjük, hogy a debreceni VeloPark első hivatalos cyclo-cross rendezvényét, a Magyar Kupa sorozat versenyét 2022. november 27-én tartjuk meg, a DKSI és a Debreceni Sportcentrum közös szervezésében! Ezzel bemutatkozik a VeloPark mint CX helyszín, a korábbi kritérium verseny után ezúttal nemcsak az aszfaltcsík, hanem a tereprendezés során készült dombok is a pálya részét képezik majd! Ezzel az utóbbi évek 2. felnőtt (illetve valamennyi korosztálynak hirdetett) CX versenyére kerül sor Debrecenben: az elsőt 2019-ben a Thomas Mann utcai szánkódomb körüli pályán tartottuk, majd az MKSZ Kids Cross sorozat egyik fordulóját is a DKSI rendezte meg. A VeloPark magas színvonalú CX versenyek lebonyolítására alkalmas helyszínnek lett kialakítva, mint fix helyszín bízunk benne, hogy izgalmas és élvezetes pályát tud nyújtani a versenyzőknek.

Valamennyi információ, a PÁLYARAJZ és a vonatkozó szabályok (kerékpár megkötés, stb.) az alábbi versenykiírásban elérhetők:

VERSENYKIÍRÁS

Nevezni a Sportorigo felületén keresztül, az alábbi linken lehet 2022. november 24-ig! Kérünk mindenkit a határidő figyelembevételére!

https://sportorigo.com/HU/4/Nevezes/263/VeloPark-Debrecen-Cyclocross-Magyar-Kupa

A pályarajz a kiírásban szerepel.

YouTube közvetítés is lesz, link amint elérhető, a DKSI Facebook oldalán megosztásra kerül!

FONTOS!

Kérjük a versenyre érkezőket, hogy a VeloPark parkolójába CSAK a versenyzők parkoljanak, mivel a kapacitás véges, és az elmúlt napok esős időjárása miatt a környező terület sáros. A kísérők, szurkolók, hozzátartozók illetve minden, a versenyre érkező sporttárs számára is lehetőség van a nemzetközi iskola (International School of Debrecen, ISD) parkolójának használatára a verseny napján. Behajtás Pallagon a presszóval szemben nyíló Heltai Gáspár utcán! GPS: 47.590873, 21.643006 (kérünk mindenkit, hogy a koordinátát és NE címet írjon be a navigációs alkalmazásba)

Innen pár perces sétával elérhető a VeloPark, az alábbi térképvázlat szerint, a parkoló átellenes oldalán jobbra a Manninger utcán, majd balra a Dohánykert, és annak végén a Tormay utcán jobbra. Az utca balra kanyarodó végén egy kis ösvény visz át a VeloParkba:

Minden kedves sporttársnak zökkenőmentes felkészülést, és jó versenyzést kívánunk!
Találkozunk november 27-én!